Týždenník - Gamescom začína

Uplynulý týždeň nás pomaly pripravoval na Gamescom, ktorý začne už v pondelok.

pridal saver 18.8.2019 o 19:37 pod hry
Týždenník - Gamescom začína

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nás pomaly pripravoval na Gamescom, ktorý začne už v pondelok. Boli odhalené niektoré hry, ako napríklad Need for Speed Heat, ktoré dostane v pondelok prvý gameplay a ukáže nám hru rozdelenú na dennú a nočnú časť.

 

Okrem neho rovno pri otvorení Gamescomu uvidíme aj kampaň a horde mod z Gears 5, Disintegration hru, prvý gameplay z Predator Hunting Ground, príde aj Hideo s Death Stranding, ukáže sa aj Call of Duty s novým ohlásením a aj endgame Borderlands 3. Plus ďalšie tituly. Svoje vlastné prezentácie prinesie Nintendo s indie eventom, Microsoft ukáže svoj Inside Xbox a Google predstaví Stadiu. Uvidíme, či ohlási Red Dead Redemption 2.  Chýbať nebude Epic, Ubisoft, Capcom, Bandai, Square, Sega a THQ. Ukáže sa aj Metro Exodus DLC (už sa pracuje aj na pokračovaní hry).  Ak to chcete všetko pozerať tak si vyhraďte čas od zajtra od 15:00.  My už cestujeme na Gamescom a správy odtiaľ nebudú chýbať.

 

Zo zaujímavých noviniek sme tu mali informácie o GTA VI, ktoré znovu naznačujú prepojenie s Južnou Amerikou a drogami. Ale stále to nemáme potvrdené a tak GTA VI nakoniec môže byť aj o vzbure robotov v cybepunkovom Vice city.  Z prichádzajúcich titulov sa ukázalo Commandos 2 remaster.

Hneď nato nám vyšiel aj trailer na Desperados III, ktoré bude plnohodnotné a moderné pokračovanie Desperados série na novom engine a od autorov Shadow Tactics. 

 

Okrem toho nám Call of Duty ukázal 20 minút z multiplayeru,  Witcher 3 dostal mod, ktorý zmení hlavnú postavu za Henryho Cavila, teda Geralta z TV seriálu. To, aby ste si už začali zvykať. K tomu Epic Store pridalo do store niekoľko noviniek. Na Epicu sú pritom teraz zadarmo dve hry Hyper Light Drifter a Mutant Year Zero.

 

Z technických vecí Crytek pochválil SSD v nových konzolách, kde tiež hovoria, že to bude zásadná zmena oproti pomalým harddiskom v aktuálnych konzolách.  Phil Spencer k tomu dodal, že pri dizajne nového Xboxu sa sústredia na framerate a hrateľnosť.  Sony k tomu predstavilo nové farby Dualshock ovládačov

 

Samsung tento minulý týždeň predstavil Galaxy Note 10 a Note 10 plus a už vieme, že má najlepšiu kameru zo všektých mobilov ako aj to, že záujem u nás masívne stúpol a to o 67%. Z hardvérových noviniek to doplnil Logitech, ktorý predstavil dve nové moderné klávesnice.

 

Z recenzii sme sa pozreli na retro akciu v Duke Nukem štýle Ion Fury, rovnako na retro Doom trilógiu. Pridali sme aj FIA European Truck racing recenziu a hlavne Age of Wonders Planetfall. Priniesli sme aj interview s Martinom Spanom o tom, že náš svet môže byť len simulácia. Doplnili sme to recenziou na mobil Samsung Galaxy A80 a na headset Stellseries Arctis 1. Plus nechýbal nový Sector magazín.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17924)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk