Týždenník - Rockstar launcher, Batman a Call of Duty

Rockstar sa uplynulý týždeň prekvapivo vrhol späť do PC gamingu, pridala sa rozdávačka Batman hier a ukázalo sa Call of Duty v bete.

pridal saver 22.9.2019 o 22:46 pod hry
Týždenník - Rockstar launcher, Batman a Call of Duty

HRY > NOVINKY >

Rockstar sa uplynulý týždeň prekvapivo vrhol späť do PC gamingu, kde síce neohlásil novú hru, ale zrejme sa na to pripravuje. Ukázal totiž nový launcher, s ktorým rovno rozdával GTA: SA. Samotným launcherom sa zrejme pripravuje na vydávanie hier na PC, kde nebude musieť platiť iným obchodom percentá a všetky peniaze pôjdu im. Bude zaujímavé sledovať, že ak vydá RDR 2 na PC alebo aj RDR1 remaster, či pôjde exkluzívne cez svoj store, alebo pôjde aj cez Epic alebo Steam. Mimochodom, GTA V malo tento týždeň šesť rokov, už by to chcelo pokračovanie.

 

Keď sme pri Epicu, ten na svojom store spustil epickú rozdávačku Batman hier, kde ponúkol zadarmo tri hry z Arkham série a tri Lego Batman hry. K tomu do Fortnite pridal Batman skiny a aj Arkham mesto. Všetko je to k príležitosti 80-teho výročia vzniku Batmana. Vyzerá, že nová Batman hra bude ohlásená už tento týždeň. Možno prvý trailer pôjde cez State of Play v utorok a následne sa o hre dozvieme viac.

Kojima začal svoju prezentačnú kampaň Death Stranding a dozvedeli sme sa, že hra vás možno začne baviť až od polovice, ale aj to, že uvažoval nad Keanu Reevesom ako hlavou postavou. Vysvetlil aj to, čo to znamená A HIDEO KOJIMA GAME.

 

Ohlásená bola aj nová Terminator hra a to Terminator: Resistance, ktoré nás vtiahne do vojny v budúcnosti. Vyzerá to zaujímavo, aj keď treba myslieť na to, že autori spravili slabú hernú verziu Ramba. Keď už sme pri tom Terminátorovi, takto vyzerá začiatok Skynetu:

Spustená bola aj beta Call of Duty: Modern Warfare, ktorá ukázala niektoré multiplayerové režimy hry a to hlavne 32 vs 32, nový režim pripomínajúci Battlefield, a 2 vs 2 menší režim, v ktorom hráte na taktiku. Celé to je klasické COD a aj battlefieldovský režim je viac v komornejšom COD štýle, aj keď pridali vozidlá. Vizuálne však vidieť starý engine.

Mimochodom, Nvidia začala bundlovať Call of Duty: Modern Warfare k RTX kartám. Okrem toho Nvidia vylepšila aj svoju streamovaciu Geforce Now aplikáciu, Valve pre zmenu vylepšilo svoj Steam, konkrétne knižnicu hier, zatiaľ v beta verzii. Zároveň dostalo po prstoch od francúzskeho súdu, ktorý Valve prikázal zrušiť zákaz predaja kont a podmieňovať to banom

 

Dozvedeli sme sa aj to, že Borderlands 3 spravil v UK najlepší retail launch tohto roka doteraz a to napriek tomu, že bol dvakrát slabší ako pri Borderlands 2. Retail už postupne klesá. Gears 5 oproti tomu spravil najlepší launch Microsoft titulu v tejto generácii a v úvodný víkend si ho zahrali 3 milióny hráčov. 

Z hardvéru tento týždeň Huawei predstavil svoju Mate 30 sériu mobilov, ktoré vyzerajú zaujímavo, fotograficky budú určite znovu parádne, kde pridali aj cez 7000 fps slowmotion, ale čo z toho, keď majú stále zakázané Google aplikácie. Dodávať to tak budú bez Google Play store a ďalších Google aplikácií. Aj keď naschvál nezverejnili dátum vydania a čakajú, či niečo s US ešte nedohodnú. 

My sme už priniesli recenziu na Borderlands 3, pridali sme recenziu na NHL20, dojmy z multiplayerovky Predator: Hunting Grounds, z X4 rozšírenia a aj zo stratégie Desperados III. Pridali sme k tomu dojmy zo zvláštnej hry The Eternal Cylinder. V recenziách sme sa pozreli aj na Devils Hunt, Daymare: 1998 a aj Daemon X Machina pre Switch. Priniesli sme interview s autormi World of Tanks a vo videu sme zachytili interview s Bohemia Interactive o hre Vigor. Z hardvéru sme otestovali K57 wireless klávesnicu od Corsairu.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk