Call of Duty: Modern Warfare prezrádza detaily k Special Ops režimu

Noviniek je pomerne dosť a nové Call of Duty prinesie bohatú prociu obsahu už pri vydaní. Post-launch veci nebudú chýbať. Časť z režimu bude exkluzívna pre PS4 na celý rok.

pridal Gam_er 10.10.2019 o 19:08 pod hry
Call of Duty: Modern Warfare prezrádza detaily k Special Ops režimu

HRY > NOVINKY >

Activision a Infinity Ward na seba znova stiahli pozornosť tým, že do nadchádzajúceho Call of Duty Modern Warfare vracajú obľúbený režim Special Ops. Dokonca to znie tak, že tento režim bude väčší než bol kedykoľvek predtým. Všetky výzvy Spec Ops teraz podporujú štyroch hráčov a vy môžete prenášať svojich operátorov, vybavenie a ďalší pokrok z multiplayeru. 

 

Misie v Special Ops budú tematicky súdržnejšie, pričom všetky sa zameriavajú na zničenie teroristickej organizácie Al-Qatala. Loadouty a postavy zostávajú zachované, no počas výziev sa bude treba starať aj o úlohy jednotiek typu Assault, Medic, Heavy a podobne. 

Podrobnosti k Special Ops vyzerajú nasledovne:

Netradičné spojenectvo: Keďže tieto operácie zahŕňajú dočasné spojenectvo medzi koaličnými a aliančnými silami, môžete si vybrať ľubovoľného operátora. Rozdiely sú zrušené. Avšak len na teraz.

Loadouty: Môžete prenášať svoje preferované loadouts, vrátane vašich preferovaných primárnych a sekundárnych zbraní, perkov a taktického a smrtiaceho vybavenia, aby ste sa v tejto novej bojovej zóne cítili pohodlne.

Classy: Pred tým, ako sa pustíte do hry, si môžete vybrať z tried Assault, Recon, Engineer, Demolition, Medic a Heavy. Každá rola je vybavená funkciou Field Upgrade a perkom špecifickým pre danú triedu. Vyberte si rolu, ktorá najlepšie vyhovuje a posilňuje váš štýl hry.

Killstreaky: Pred začatím operácie si môžete vybrať tri typy munície, ktoré ponúkajú podobný účinok ako Killstreaks v režime pre viacerých hráčov. Tieto schránky na muníciu nie sú súčasťou vášho vybavenia, ale sú umiestnené skôr na náhodnom mieste naprieč mapou; je len na vás, ako ich nájdete a využijete.

Aktivity Spec Ops budú zahŕňať multi-stage operácie a viac sa sústredí na misie:

Operácie: Keď infiltrujete do jednej z mnohých vojnou zničených zón, v rámci Special Ops, vy a váš tím máte úplnú voľnosť pri uskutočňovaní svojich operácií. Tento špeciálny herný režim je matchmade aktivitou pre 4 hráčov, ktorá je zameraná na vzájomne prepojené zážitky, ktoré majú podobu cieľov, pričom každý z nich vyvrcholí odstránením alebo zničením kľúčového logistického aspektu armády Al-Katal.

Použite rôzne stratégie: Vstúpte do boja potichu alebo čelte povstaniu priamo. Nepriateľ reaguje na rozhodnutia vášho tímu, čo znamená, že výsledok každej bitky sa môže zmeniť. Po vydaní sa pustíte do štyroch viacstupňových operácií, pričom ďalšie sú naplánované na obdobie po uvedení hry na trh. Všetky operácie po vydaní prídu na všetky platformy súčasne.

Misie:  Dopĺňajú to viacstupňové operácie, ktoré sú k dispozícii na všetkých platformách. Ide o ďalšie misie, ktoré je možné hrať samostatne alebo až so štyrmi hráčmi. Zatiaľ čo operácie vám poskytujú najširšiu škálu strategických a taktických rozhodnutí, misie sú viac sofistikovanejším zážitkom, pri ktorom sa bude testovať vaša znalosť konkrétnych zbraní, útokov a ďalších nástrojov. Tieto misie sú mimoriadne hrateľné a na základe vášho výkonu ste schopní dosiahnuť 1, 2 alebo 3-hviezdičkové hodnotenie. 

Na záver pribudlo aj niekoľko ďalších informácií k Survival režimu, ktorý bude na rok exkluzívny pre PS4. Po vlne protestov, keďže autori tvrdli, že všetok obsah vyjde na všetky platformy naraz, prišli s tvrdením, že Survival tvorí len 2% hry:

„Jedná sa o exkluzívny, dodatočný režim v spolupráci so Sony pre PlayStation 4. Vy a až traja vaši priatelia sa postavíte proti nepriateľským silám v intenzívnom kooperatívnom boji na jednej z troch multiplayerových máp. V špeciálnom Survival režime budete pri rôznych skúsenostiach zaháňať vlny stále náročnejších a odhodlanejších bojovníkov. Special Ops Survival režim je na PlayStation 4 exkluzívny až do 1. októbra 2020.”





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20568)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk