Po sklamaní z Ghost Recon Breakpoint Ubisoft rozoberá, čo s hrou bude ďalej

Vydavateľ nie je spokojný s predajmi a priznáva chybu. Zverejnil plány na opravy, ktoré sa venujú technickým aj funkčným veciam v hre.

pridal Gam_er 29.10.2019 o 18:35 pod hry
Po sklamaní z Ghost Recon Breakpoint Ubisoft rozoberá, čo s hrou bude ďalej

HRY > NOVINKY >

Ubisoft odhalil svoje nadchádzajúce plány pre Ghost Recon Breakpoint po tom, čo pripustil, že jeho predaje a príjmy boli sklamaním. Od vydania hry, ktorá vyšla 4. októbra, totiž vydavateľ vôbec nebol spokojný s tým, ako sa predávala. Hre nič nedarovali ani recenzenti.

Následne s vyhlásením vystúpil šéf Ubisoftu Yves Guillemot, ktorý priznal, že jedna z overených značiek Ubisoftu nebola tentokrát hitom a stretla sa s negatívnym prijatím. Vzhľadom na situáciu Ubisoft upravil svoju stratégiu vydávania, čoho následkom bolo tiež odloženie nadchádzajúcich titulov Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine a Gods & Monsters. Pri nich si totiž už Ubisoft sklamanie nemôže dovoliť. 

Ghost Recon Breakpoint však ešte nepochovávajú a Ubisoft dnes zverejnil plány, ktoré hru čakajú. Začnú s riešením technického stavu hry, ktorý rovnako neohromil. Firma verí, že problémy opraví už v polovici novembra s updatom 1.0.3. Ide najmä o fixnutie dronov, okuliarov pre nočný režim a pop-up notifikácie pri dokončení misie. 

Následne sa Ubisoft chce venovať post-launch obsahu. Prvý príde na rad raid Project Titan, ktorý čakáme v decembri. Niekedy potom bude nasledovať Terminator live event

Ďalším krokom bude oprava Ghost Recon Breakpoints in-game ekonomiky. Ubisoft zatiaľ neponúka žiadne podrobnosti o tom, ako bude táto oprava vyzerať a kedy príde. Predstava by však mohla byť taká, že by vývojári mohli zmeniť skutočnosť, že hra obsahuje 2 herné meny, ktoré pôsobia mätúco. 

Okrem toho sú tu tiež plány priniesť späť AI spoluhráčov. Ubisoft nepridal ani žiadnu časovú os, kedy svoje plány zakomponuje. Bodkou za plánmi je prísľub hlbších vylepšení, kde vydavateľ zmieňuje konkrétne prácu na radikálnejšej a pohlcujúcejšej verzii Ghost Recon Breakpoint. Zatiaľ však nie je jasné, čo od tohto tvrdenia môžeme očakávať. 





Páči sa mi! (+7)

Zaradené pod: ghost recon, ubisoft, oprava






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19504)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk