Capcom to s Deep Down ešte úplne nevzdal, je možné, že sa ho raz dočkáme

Yoshinori Ono hovorí, že koncept od TGS posunuli a stále vlastnia ochrannú známku. To, že hra niekedy vyjde, je teda možné.

pridal Gam_er 7.11.2019 o 12:07 pod hry
Capcom to s Deep Down ešte úplne nevzdal, je možné, že sa ho raz dočkáme

HRY > NOVINKY >

Pamätáte si Deep Down? Išlo o akčnú hru, ktorú CAPCOM ukázal na začiatku tejto generácie konzol. Každého ohromila úžasnou grafikou, o ktorú sa staral Panta Rhei engine. Malo ísť o single player a kooperatívny dungeon crawler, kde bola hlavná postava členom organizácie Raven a dokázala cestovať od aktuálneho dňa (v hre je rok 2094) do minulosti. Tam ste bojovali proti nepriateľom, vrátane draka, ktorý chrlil oheň, v procedurálne generovaných dungeonoch. 

Bohužiaľ, ani Deep Down ani Panta Rhei engine sa nikam neposunuli a CAPCOM pri iných herných projektoch a enginoch, pričom jeho najnovšie hry používajú MT Framework alebo RE Engine. Teraz sa však dozvedáme, že nádej na vydanie Deep Down stále žije. Aspoň to tvrdí Yoshinori Ono, ktorý spolu s Kazunori Sugiuraom vytváral hru. Tomu prischla prezývka Mr. Deep Down:

"Zatiaľ ma Mr. Deep Down nikto osobne nenazval. Pôvodný tím už v tomto momente nie je pokope, no mohli ste si všimnúť, že zatiaľ sme nezrušili ochrannú známku a že sme sa jej nikdy úplne nevzdali. Každý rok skúmame tituly, ktoré by sme mohli robiť v budúcnosti a riešime projekty, ktoré by mohli prejsť novým schválením a posunúť sa vpred. 

Nemôžem o tom veľa hovoriť, ale ak ste si všimli, ponechali sme si ochrannú známku. Znamená to, že sme sa titulu úplne nevzdali. Tento koncept sme dokonca od ukážky na TGS vyvinuli o niečo ďalej."

Zrejme sa Deep Down nedostane na pulty obchodov tak skoro, no napokon podľa slov Yoshinoriho Ona to nie je vylúčené. Je možné, že ich koncept bol jednoducho príliš ambiciózny pre aktuálnu generáciu konzol a tak museli počkať na nový hardvér. Na druhej strane sa hra dosť podobala na Dragon's Dogma, ktorej tvorcovia by chceli urobiť pokračovanie. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19939)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk