Týždenník - Red Dead Dead Dead

Tento týždeň nám obohatil ruch okolo Red Dead Redemption 2 na PC, pridal sa aj Need for Speed Heat a Death Stranding.

pridal saver 10.11.2019 o 22:19 pod hry
Týždenník - Red Dead Dead Dead

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň znovu patril Red Dead Redemption 2 na PC, ktorý žiaľ nevyšiel tak ako mal a jeho štart sa dá zhodnotiť ako jeden z najhorších tohto roka. Padanie, sekanie a nemožnosť spustiť hru si určite vyžiadalo množstvo refundov. Ak vám padá, zrhnuli sme niekoľko základných problémov. Na druhej strane, ak to hráči rozbehli bez problémov, dočkali sa pôsobivého titulu a aj vizuálu, ktorý je síce vo vyšších nastaveniach náročný, ale na nízkych to rozbehne GTX1050ti s i3. Digital foundry už pridalo aj porovnania s Xbox One X verziou a jej nastaveniami. Ukázali sme aj porovnanie PC, PS4 Pro a Xbox One X verzií.

Objavili sa aj mody, kde môžete hrať za hociktorú postavu (aj robota, zombíkov, chlapa so stiahnutými nohavicami), pridali sme aj cheaty a nechýbali ani benchmarky. Pozreli sme sa aj na hru s pridaným raytracingom:

Tento týždeň sa aj pekne banovalo. Fortnite pro hráč dostal doživotný ban za používanie aimbota, aj keď len mimo ostrých zápasov a turnajov a len pre zábavu na videu. Je to otázne rozhodnutie, keďže pro hráči, ktorí používali aimbotov v turnaji, dostali ban len dva týždne. Oproti tomu EA dalo ban profesionálnemu FIFA hráčovi, ktorý ich rovno na kameru urážal.

Popritom tento týždeň na PS4 vyšiel aj Death Stranding, ktorý rovno v deň vydania dostal aj predobjednávky naraz na Steame a Epicu. Z iných noviniek sa zdá, že sa začalo odpočítavanie na Age of Empires 4, ktoré môže byť ohlásené už vo štvrtok večer na X019 evente. Na piatok si už na Mixeri zatiaľ neohlásená hra zarezervovala slot. Medzitým autori ukázali Age of Empires 2: Definitive edition. Keď sme pri Microsofte, ten tento týždeň predstavil nové sklenené médium.

Mali sme tu aj novinky o Keanu Reevesovi, ktorý si vraj sám vyžiadal dvojnásobne viac dialógov v Cyberpunku 2077 a okrem toho sme sa dozvedeli, že má po rokoch frajerku.

Prišiel aj Need for Speed Heat, ktorý sme zatiaľ zhrnuli v prvých dojmoch a je to také nie zlé, ale ani nie veľmi dobré. Je to určite lepšie ako posledné časti, ale stále tomu niečo chýba. Prvé recenzie to aj potvrdzujú.

 

Z hardvéru AMD ohlásilo svoje nové Ryzen Threadripper procesory, pridali Ryzen 9 a aj nový Athlon. Konkurencia sa v procesoroch pekne stupňuje. Podobne aj v mobiloch, kde Xiaomi Mi Note 10 prichádza do Európy, aj keď prekvapivo až za 549 eur (ku nám príde neskôr v novembri alebo v decembri). Mobil mimochodom dosiahol najvyššie foto skóre v DXOmark benchmarkoch, je po boku Xiaomi Mate 30 a predbehol aj iPhone 11 Pro Max.

 

 

Pridali sme aj nový výber herných desktopov PC na jeseň 2019 za rôzne ceny.

Priniesli sme videorecenziu na Call of Duty: Modern Warfare, doplnili sme to MediEvilom a aj zoo manažmentkou Planet Zoo, remasterom Ghostbusterov a arkádovkou Felix The Reaper. Na Switchi sme sa pozreli na Mario & Sonic At The Olymipic Games a konečne sme dorazili aj The Outer worlds. Tým sme ešte neskončili a prišla aj recenzia na Headspun, Layton's Mystery Journey a aj Lovely Planet 2. Z hardvéru sme otestovali iPhone 11. Doplnili sme to krátkymi dojmami z Asterix & Obelix XXL 3. Od budúceho týždňa sa môžete tešiť na ďalšie zaujímavé rozhovory.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19540)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk