CD Projekt: Half-Life: Alyx a Cyberpunk 2077 si navzájom nekonkurujú

Poľskí autori sa neboja konkurencie v podobe legendárnej značky od Valve. Dodávajú, že Cyberpunk 2077 bude kratší ako Witcher 3.

pridal Gam_er 28.11.2019 o 10:51 pod hry
CD Projekt: Half-Life: Alyx a Cyberpunk 2077 si navzájom nekonkurujú

HRY > NOVINKY >

CD Projekt RED má za sebou konferenciu pre vývojárov, na ktorej pochopiteľne hovorili aj o Cyberpunku 2077. Autori ešte nemajú presne odmeranú dĺžku hry, vrátane bočných questov a všetkých aktivít, no už teraz vedia, že bude kratšia než Zaklínač 3. Dokončiť jeho hlavnú kampaň a vedľajšie questy trvalo v priemere 51 hodín. 

Vývojári vedľajšie questy v Cyberpunku 2077 však opisujú ako zložitejšie než tie, ktoré ponúkal Geraltov svet. Systém vedľajších questov tretieho Zaklínača bol opisovaný ako jedna línia, z ktorej trčala skupina vetiev. Naopak pri Cyberpunku autori spomínajú, že vedľajšie úlohy sa často vyvinú v ďalšie vedľajšie úlohy, ktoré zasa ovplyvnia iné questy, vrátane príbehu. Viac opisuje systém level dizajnér Max Pears:

"Vedľajšie úlohy sú rozhodujúcou časťou hry. Nemôžem uviesť podrobnosti, ale...hovorili sme o jednom side queste, o ktorom sme ani nevedeli, že ho môžeme urobiť alebo prečo by sme ho robili. Želal by som si, aby som vám o tom mohol povedať viac, pretože úprimne povedané, je tu jedna vedľajšia úloha, ktorá je úplným šialenstvom. Určite to spoznáte, keď ju uvidíte. Existuje tu niekoľko fantastických interakcií, nie len úrovní, ale aj postáv, ktoré stretnete." 

Cyberpunk 2077 má naplánované vydanie približne v rovnakom čase ako Half Life: Alyx. Autori sa však tejto konkurencie neboja:

"Samozrejme, videli sme oznámenie Half-Life. Myslíme, že to bolo pre každého prekvapením, no nie v zmysle, aký by ste možno čakali. VR zostáva mimoriadnym výklenkom na trhu, ktorý je veľmi, veľmi malý. Jediný dôvod, prečo si myslíme, že sa Valve rozhodlo uviesť tento titul práve na VR je fakt, že sami majú hardvér na jeho hranie.

Michal Nowakowski, hlavný viceprezident pre projektový rozvoj CD Projekt Red, ďalej opakuje, že VR je stále špecializovaná platforma. Pokračuje tým, že CD Projekt Red sa o to nestará, pretože je to medzera na trhu. Ďalej hovorí, že zatiaľ čo Half-Life: Alyx môže mať veľký vplyv na VR, stále bude trvať rok alebo dva, kým sa stane obrovským hitom na trhu. 

Na otázku, či CD Projekt Red zvažuje konverziu svojich starších titulov do VR Adam Kicinski, prezident a generálny riaditeľ, uviedol, že skôr nie:

"Prvá vec je, že ak pripravujete hru pre VR, mali by ste ju už dizajnovať pre virtuálnu realitu alebo aspoň na VR pri nej myslieť. Po druhé, viac pracujeme na nových veciach, nových skvelých veciach než na niečom inom. Zaklínač 3 na Switch bol výnimkou. Viac nám záleží na príprave nových titulov než ďalej pracovať na tých starých."





Páči sa mi! (+6)







CD Projekt: Half-Life: Alyx a Cyberpunk 2077 si navzájom nekonkurujú
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19774)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk