DOOM Eternal multiplayer prinesie niečo, čo tu ešte nebolo

Autori aj napriek odloženiu lákajú hráčov na DOOM Eternal, kde sa majú na čo tešiť. Má ísť o najambicióznejší projekt štúdia, ktorý zároveň prinesie inovatívny multiplayer.

pridal Gam_er 24.1.2020 o 16:23 pod hry
DOOM Eternal multiplayer prinesie niečo, čo tu ešte nebolo

HRY > NOVINKY >

DOOM Eternal patrí medzi najambicióznejšie projekty id Software a jeho cieľom je stať sa skutočným hitom ako na PC, tak na konzolách. Výkonný producent Marty Stratton počíta s tým, že hra posunie limity PlayStation 4 na maximálne hranice. Má ísť totiž o najlepšiu technologickú hru, akú kedy štúdio prinieslo:

"Sme na konci hardvérového cyklu, keď engine tímy skutočne dokonale rozumejú hardvéru a dokážu ho využiť čo najviac. Zvýšili sme vernosť detailov grafiky, počet polygónov...všetko je v tejto hre tlačené na maximum a pritom stále beží na všetkých konzolách, na ktorých bežal DOOM v roku 2016."

Ide o sľubný komentár po tom, čo sa DOOM Eternal presunul z novembra 2019 na marec 2020. Vývojári tak mali necelých 5 mesiacov na to, aby veci dotiahli podľa svojich predstáv. Marty Stratton ešte vyhlásil, že konzoloví hráči sa majú skutočne na čo tešiť. Hra je dvakrát taká veľká ako DOOM z roku 2016 a zároveň je tiež oveľa pestrejšia. Creative Director Hugo Martin poukázal na to, že fanúšikov môže šokovať aj fakt, aký hlboký bude v hre multiplayer. Prirovnáva ho k šachu:

"Máme šťastie. Tvrdo sme pracovali, aby sme urobili niečo, na čo by boli fanúšikovia hrdí. Jednoducho sme spojili všetko, čo sa im páčilo. Nemal by som to hovoriť, ale v oblasti multiplayeru sme sa naučili, že fanúšikovia od id chcú, aby viedlo, nie nasledovalo. Cítili, že náš multiplayer je solídnym remixom vecí, ktoré už hrali. To nie je dosť dobré pre fanúšikov id hier. 

S týmto multiplayerom sme sa naozaj snažili inovovať a urobiť niečo, čo hráči ešte nevideli, ale stále sa pri tom cítia úplne ako pri značke DOOM. Sme na to veľmi hrdí a sme radi, že to fanúšikovia môžu vyskúšať. Myslím, že budú šokovaní tým, aký hlboký multiplayer pred sebou uvidia. Na povrchu môže vyzerať ako dáma, ale akonáhle na to prídete, uvedomíte si, že je skôr ako šach."

Multiplayer DOOM Eternal, ktorý sa volá BATTLEMODE, obsahuje dvoch hráčov v úlohe démonov, ktorí stoja proti plne vybavenému DOOM Slayerovi v zápasoch pozostávajúcich z 5 kôl. Pri štarte bude na výber šesť máp a päť démonov. 





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk