PlatinumGames by sa znova radi vrátili k Scalebound, ak by na to bola vhodná príležitosť

Zrušená exkluzivita Microsoftu dostáva po rokoch novú nádej na to, aby napokon uzrela svetlo sveta. Aj keď od Platinum Games to nezávisí.

pridal Gam_er 4.2.2020 o 21:09 pod hry
PlatinumGames by sa znova radi vrátili k Scalebound, ak by na to bola vhodná príležitosť

HRY > NOVINKY >

Xbox exkluzivita Scalebound, na ktorej pracovali Platinum Games, bola zrušená pred 3 rokmi. Rozhodnutie mnoho hráčov sklamalo, no autori tvrdia, že ak by nastala príležitosť, veľmi radi by sa znova vrátili na palubu. 

V januári 2017 bol vývoj novej značky po rokoch zrušený Microsoftom, ktorý zrušenie pripísal vývojovým problémom. Potom nasledovala drsná vlna kritiky od komunity hráčov a fanúšikov. K situácii sa vyjadrili aj Platinum Games, ktorí však Microsoft obhajovali. Podľa nich nebol na vine len on, ale išlo o spoločné rozhodnutie. Stanovisko vývojárov vtedy znelo nasledovne:

"Keď sme videli fanúšikov, ktorí sa hnevajú na Microsoft kvôli zrušeniu, nebolo pre nás ľahké prizerať sa. Pretože realita je taká, že ak sa niekedy dlho vyvíjaná hra napokon nemôže dostať na trh, je to preto, že obe strany zlyhali."

Vývojári si myslia, že sú oblasti, ktoré mohli urobiť lepšie a veci, ktoré si lepšie želal aj samotný Microsoft. Zároveň dodávajú, že nikto si neželá rušiť dlho vyvíjaný projekt. Keď sa rýchlo posunieme o 3 roky dopredu, dnes majú Platinum Games za sebou novo oznámené partnerstvo s čínskou technologickou spoločnosťou Tencent. Cieľom dohody je získať finančné prostriedky pre nové projekty. 

Japonský developer tvrdí, že chce v najbližších rokoch vyvíjať a vydávať aj svoje značky na viacerých platformách. S ohľadom na tieto nové ciele mali požiadať aj o značku Scalebound. Podľa šéfa štúdia Platinum Games by sa tím rád vrátil k tejto značke, ale práva vlastní Microsoft, takže v tejto chvíli nemajú veľa možností, ako ju získať. Závisí od Microsoftu, či by chcel vo vývoji pokračovať po rokoch znova, alebo či im značku odpredá. 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18427)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk