Geoff Keighley nebude na E3 prvýkrát za 25 rokov výstavy

Chcel by vývojárov aj naďalej podporovať, no zvolí si iné spôsoby. Svoju účasť na výstave zrušil a je otázne, aké bude bez neho E3 Coliseum.

pridal Gam_er 13.2.2020 o 21:30 pod hry
Geoff Keighley nebude na E3 prvýkrát za 25 rokov výstavy

HRY > NOVINKY >

Hviezda E3 výstavy pomaly bledne a rok čo rok majú usporiadatelia veľký problém s tým, aby prilákali ako ľudí, tak vystavovateľov. Firmy si skrátka svoje veci radšej predstavujú vo vlastnej réžii, buď pravidelným eventom, alebo náhodne počas roka. Sony oznámilo, že sa na výstave nezúčastní už druhý rok po sebe. To aj napriek tomu, že tento rok uvedú novú konzolu. Teraz E3 zažíva ďalšiu ranu a prichádza o stálicu, ktorou je Geoff Keighley. 

On sám sa na E3 zúčastňoval 25 rokov s tým, že od roku 2017 produkoval E3 Coliseum live stage show. Teraz oznámil, že sa neukáže a nevie sa ani to, či E3 Coliseum pokračuje aj bez neho. Svoju neúčasť oznámil tweetom:

"Za posledných 25 rokov som sa zúčastnil každého veľtrhu Electronic Entertainment Expo. Pokrytie, hosťovanie a zdieľanie všetkého okolo E3 bolo vždy vrcholom môjho roka, nehovoriac o tom, že toto všetko malo značný vplyv na moju kariéru. Premýšľal som a diskutoval o tom, čo povedať o E3 2020. 

Aj keď chcem podporovať vývojárov, ktorí budú prezentovať svoju prácu, musím byť otvorený a úprimný k vám, fanúšikom, presne v tom, čo odo mňa máte očakávať. Rozhodol som sa odmietnuť výrobu E3 Coliseum. Prvýkrát za 25 rokov sa nebudem zúčastňovať na podujatí E3. Teším sa na podporu tohto odvetvia inými spôsobmi a na ďalšie udalosti v budúcnosti."

Keighleyho odchod prichádza v čase, keď E3 čelí výzvam na viacerých frontoch. Odchod viacerých vydavateľov, obavy z informačnej bezpečnosti a všeobecný klesajúci záujem. Medzitým na výstavu lákajú samotní organizátori vyhlásením, že výstava bude tento rok prepracovaná:

"E3 bola prepracovaná tak, aby zahŕňala nové scénické zážitky, zážitkové zóny a živé podujatia, ktoré predstavia nové tituly a inovácie vo videohrách a oslávia kultúru videohier. E3 2020 predstaví na výstavisku špeciálnych hostí, hráčov, celebrity a digitálne výrobky, pričom sa bude zároveň spájať s globálnym publikom prostredníctvom rozšíreného živého streamu.

Vrcholom bude debut úplne nového zážitku, ktorý sa bude vysielať s cieľom priniesť exkluzívne rozhovory s poprednými inovátormi priemyslu a tvorcami, ktorých výpovede sa dostanú ľuďom a fanúšikom po celom svete."

Je otázne, či myšlienka nepretržitého živého vysielania na výstavisku zaberie na ľudí viac a pritiahne dostatočné množstvo účastníkov. Zvlášť, keď si všetko môžu pozrieť aj doma. 





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19935)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk