AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter

Juliana Glovera poznáte aj z Jamesa Bonda a seriálu Game of Thrones. A môžete sa tešiť na atraktívny program počas celého podujatia.

pridal PR 18.2.2020 o 14:04 pod hry
AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter

HRY > NOVINKY >

Už tento marec bude AnimeSHOW v Bratislave hostiť hviezdu strieborného plátna Juliana Glovera, ktorý si počas svojej bohatej hereckej kariéry zahral vo viacerých veľkých filmových aj seriálových značkách. Návštevníci sa s ním budú môcť počas festivalu stretnúť aj osobne.


AnimeSHOW otvorí už 27. marca svoje brány všetkým, ktorí obľubujú popkultúru a okrem zaujímavého programu nebude chýbať ani tento rok významný hosť. Po Vladimírovi Furdíkovi (predstaviteľ Night Kinga, GoT), Danielovi Portmanovi (Podrick Payne, GoT) a Natalii Tene (Nymphadora Tonks, Harry Potter) na Slovensko zavíta aj anglický herec Julian Glover, ktorý príde na pozvanie 365.bank a AnimeSHOW. 

Sme radi, že aj tento ročník AnimeSHOW budeme hostiť takého významného zahraničného herca. Pre všetkých návštevníkov bude zorganizovaná beseda v hlavnej sále a po nej sa uskutoční autogramiáda, takže budú mať príležitosť stretnúť sa s pánom Gloverom aj osobne,“ uvádza Róbert Žittňan, organizátor festivalu.

Julian Glover stvárnil množstvo významných postáv. Ikonická je jeho rola hlavného záporáka Waltera Donovana vo filme Indiana Jones a posledná krížová výprava a  generála Veersa v Star Wars: Impérium vracia úder.  V Jamesovi Bondovi (For your eyes only) hral tiež ústrednú zápornú postavu Aristotle Kristatosa a vo filme Harry Potter a tajomná komnata prepožičal svoj hlas pavúkovi Aragogovi.

Okrem filmov však natočil aj rad veľkých seriálov. Napríklad v Game of Thrones odohral v 6 sezónach a 31 epizódach postavu Grand Maestra Pycella. V seriáli Doctor Who si zahral Scarotha a v Merlinovi Lochruho.

AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter


Patronaus aj triediaci klobúk

365.bank, ako partner festivalu, pripravila pre návštevníkov a klientov banky niekoľko aktivít a výhod. Na svoje si prídu hlavne fanúšikovia filmu Harry Potter. V 365 zóne totiž zažijú to, čo doteraz videli len na televíznych obrazovkách. Napríklad si budú môcť vyčarovať vlastného Patronausa. Klienti 365 si navyše budú môcť vyskúšať aj „triediaci“ klobúk a pri vstupe na AnimeSHOW budú môcť využiť „Fast track“, vďaka ktorému sa dostanú do areálu festivalu rýchlejšie a bez čakania.


Prednášky a Cosplay

Tohtoročná AnimeSHOW prinesie v priebehu troch dní okrem známeho herca aj atraktívny program. Dominovať mu bude veľmi obľúbená kostýmová súťaž Cosplay, ktorej víťaz pocestuje na európske finále Cosplay Champions, či slovenská kvalifikácia medzinárodnej tanečnej súťaže KPOP World Festival.

 
Návštevníci sa môžu tešiť na 3 dni plné prednášok, workshopov, stretnutí s obľúbenými spisovateľmi ako Juraj Červenák, František Kotleta či Daniel Hevier. Chýbať nebudú ani rôzne ďalšie súťaže, najnovšie filmy, hry a bojové umenia. AnimeSHOW 2020 sa uskutoční od 27. do 29. marca 2020 v DK Ružinov.

 

Na AnimeShow 2020 nebude chýbať ani bohatá herná sekcia, na jej časti pracuje redakcia SECTOR.sk, no a my vám už čoskoro prinesieme detaily o jej programe. Opäť sa môžete tešiť na retro konzoly aj automaty, aktuálne herné konzoly, nadupané PC, najnovšie hry, turnaje, no a hlavne prednášky slovenských aj zahraničných herných vývojárov. Tie vám predstavia zaujímavé herné aj hardvérové témy a zavedú vás tiež hlbšie do pozadia vývoja niektorých známych hier.

 

O AnimeSHOW:

AnimeSHOW – 365.bank je 13. ročník medzinárodného festivalu pop-kultúry. Venuje sa komiksu, anime, hrám, japonskej kultúre, KPOP-u, sci-fi, fantasy a hororu. Súčasťou festivalu je bohatá ponuka prednášok, workshopov, súťaží, najnovších filmov, fantastickej literatúry, hudby a umenia. Ponúka stretnutia so spisovateľmi, krsty kníh a, samozrejme, rôzne kreatívne súťaže.





AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter  AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter  AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter
AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter  AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter  AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter
AnimeSHOW v Bratislave navštívi herec z filmov Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk