Command & Conquer Remastered ponúkne aj množstvo bonusov

O mnohých materiáloch s autori mysleli, že sú už dávno stratené

pridal matus_ace 29.4.2020 o 9:19 pod hry
Command & Conquer Remastered ponúkne aj množstvo bonusov

HRY > NOVINKY >

Command & Conquer, Age of Empires, Warcraft 3 - bez pohľadu do kalendára (či von oknom) by si človek pripadal ako na prelome tisícročí. Ale je fajn, že žáner RTS opäť viac ožíva aspoň prostredníctvom oživenia jeho najväčších hviezd. C&C Remastered Collection príde 5. júna a v jednom balení ponúkne remastrované hneď dve hry. Prvou je pôvodný Command & Conquer (neskôr s podtitulom Tiberian Dawn) a prvý Red Alert.

Nebude to však len o hrách, ale v kolekcii nájdete aj naozaj poriadnu nádielku bonusových materiálov, z ktorých o mnohých si autori mysleli, že sú už dávno stratené. Viac detailov o týchto bonusoch priniesol PC Gamer, ktorý mal možnosť vyskúšať si hry v predstihu, no zaujali ich práve bonusy.

Nájdete tam niekoľko hodín behind-the-scenes materiálov o tvorbe prestrihových scén v hrách, pričom sa pozriete aj na to, ako niektoré z nich režíroval Joseph Kucan, ktorý sa preslávil ako Kane. Taktiež v kolekcii nájdete aj všetky rozšírenia a to dokonca aj tie obskurné, ako napríklad C&C levely exkluzívne pre Nintendo 64 a Red Alert bonusy z PlayStation verzie. Nebude chýbať ani obrovská halda easter eggov.

Skvelou správou je, že v rámci bonusov v hre nájdete nielen kompletne všetku hudbu z pôvodných hier, ale aj mnohé skladby, ktoré predtým neboli vydané a taktiež boli považované za stratené. Objavil ich skladateľ Frank Klepacki, ktorý so svojou kapelou nahral metalové covery skladieb z hier a aj týchto coverov v hre nájdete zhruba 20. V hre si následne môžete vytvárať custom playlisty, takže vám môže hrať to, čo sami chcete, pokojne aj skvelý Hell March v Tiberian Dawn.

Ako už viete, počas hry sa budete môcť prepínať medzi pôvodnou a remastrovanou grafikou. To isté platí aj pre zvuk a hudbu. Autori remastrov však neupravovali balans ani pathfinding. Síce na tom pracovali, no zistili, že sú kampaňové misie navrhnuté tak presne vzhľadom na vtedajšie možnosti, že aj menšie zásahy spôsobovali veľké problémy.





Páči sa mi! (+7)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19666)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk