Seriál Upload ukázal budúcnosť MMO svetov, dostanete sa do nich keď zomriete

Amazon ponúkol seriál Upload, ktorý je druhým viac herne zameraným seriálom tento rok.

pridal saver 8.5.2020 o 18:22 pod filmy
Seriál Upload ukázal budúcnosť MMO svetov, dostanete sa do nich keď zomriete

FILMY > NOVINKY >

Amazon ponúkol seriál Upload, ktorý je druhým viac herne zameraným seriálom tento rok. Prvým bol Mythic Quest od Ubisoftu. Ten bol umiestnený čisto do herného vývoja MMO titulu, oproti nemu Upload je umiestený priamo do MMO virtuálneho sveta, aj keď s malou zmenou. Nie je to klasický herný MMO svet, ale posmrtný MMO svet. V budúcnosti si totiž ľudia môžu do cloudu uploadnúť svoje vedomie (či už keď umierajú, alebo aj keď len chcú) a žiť ďalej čisto v digitálnej podobe.

Prvá séria ponúka desať 30 minútových častí, ktoré nás sprevádzajú príbehom jedného nešťastníka, ktorý sa do jedného z týchto svetov dostane. Je to všetko v komediálnej úrovni a prináša neustále zábavné scény hlavne pre tých, ktorí MMO svety poznajú, ale zároveň prináša aj témy života v takomto svete, ukazuje technológie budúcnosti a ponúka otázku samotného umierania. Alebo aj zaujímavú možnosť ostať takto s mŕtvymi v spojení, môžete ich kedykoľvek vidieť, porozprávať sa s nimi, alebo im zavolať.

Celé je to na pozadí príbehu hlavnej postavy Nathana Browna, ktorého veľmi dobre stvárnil Robbie Amell, ktorého si chce navždy pripútať jeho bohatá priateľka (Allegra Edwards) a to aj po smrti. Do toho celého im vstupuje technická podpora (Andy Allo), keďže aj mŕtvi v MMO potrebujú technickú pomoc. Prekvapivo veľa technickej podpory. Ale nie je to len jediný problém, keďže niektoré časti pamäti Nathana zmizli.

Viete, aj MMO svety pre mŕtvych sú stále len svety na serveroch, na softvéri, kde pekne seriál zachytáva rôzne problémy, ktoré hráči poznajú a to mikrotransakcie, keďže aj po smrti za bonusy platíte, ukázali lagy, preťaženie serverov, ale aj výpadok serverov, ktorý zhorší grafiku. Nechýba ani šedý trh alebo hackovanie a ukázané je aj patchovanie.

Možno niektoré veci mohli byť ešte hlbšie preskúmané, ale na prvú sezónu to ponúklo peknú ponuku príbehu a aj technológií. Druhá sezóna bola práve odsúhlasená a tak sa o rok budeme môcť znovu ponoriť do posmrtného online sveta.





Seriál Upload ukázal budúcnosť MMO svetov, dostanete sa do nich keď zomriete  Seriál Upload ukázal budúcnosť MMO svetov, dostanete sa do nich keď zomriete
Páči sa mi! (+4)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk