NFS: Most Wanted obrázky a info

pridal saver 9.5.2005 o 13:20 pod hry
HRY > NOVINKY >

1UP prinieslo zaujímavé interview s informáciami o novom pokračovaní NFS série, NFS: Most Wanted a nechýba ani prehľad predošlých dielov série. Nové pokračovanie by malo uspokojiť hlavne fanúšikov NFS Hot Pursuit 1,2  kde sa autori zamerali na naháňačky s políciou. 

Vývoj hry siaha dva roky dozadu, kedy nový tím EA Canada začal s konceptom nového pokračovania Pursuit série. Ako game designera vtedy prijali Michaela Manna, ktorý predtým pracoval na Metroid Prime. Pri vývoji blízko spolupracovali s ľuďmi pracujúcimi na Underground 1 a Underground 2, aby sa nakoniec po vydaní U2 spojili a začali pracovať naplno. Hra však nebude len spojením Hot Pursuit štýlu s Undergroundom, ale viac sa zamerná na novú hrateľnosť. Základom hry bude znovu nelegálna činnosť a to preteky krížom cez mesto. Teraz, ale nebudú zamerané na čisté závody ako v NFS, ale na lákanie policajtov a postupovaním v rôznych rebríčkov si budete vytvárať "rap sheet", zvyšovať "street cred" a rovnako stúpať  v "blackliste", kde dominuje 15 najlepších jazdcov. Vašim cieľom samozrejme bude stať sa "Most Wanted" jazdcom. Budete si to v dueloch rozdávať s top jazdcami v rôznych typoch závodov. Napríklad sa budete snažiť za sebou nalákať čo najviac policajtov. 

Hre nebude chýbať otvorený svet, upgrady, tuningy a množstvo áut od klasík, cez tunery, šporťáky, muscle až po SUVy. Čakať môžeme vysokú AI policajtov, ktorí budú strategicky operovať, snažiť sa vás zastaviť a zlikvidovať. Tu bude ešte jedna zaujímavosť, policajti si totiž budú stále viac dávať pozor na vaše auto (bude stúpať HEAT meter) a jedinou možnosťou ako sa toho zbaviť, bude zájsť do garáže a modifikovať ho, alebo prestriekať. Postupne budete prichádzať aj na rôzne spôsoby, ako sa policajtov zbaviť, mesto bude poskytovať množstvo bočných uličiek, v ktorých sa stratíte, vytváranie rôznych hromadných búračiek, alebo zaujímavé bude prevrátiť ťahač, aby sa jeho náklad vysypal na policajtov.

Viac o hre uvidíme na E3 a vyjsť by mala prakticky na všetky konzoly koncom roka. Som zvedavý, či sa Xbox360 verzia bude výraznejšie odlišovať od ostatných. Obrázky sú z PS2 verzie.





NFS: Most Wanted obrázky a info NFS: Most Wanted obrázky a info NFS: Most Wanted obrázky a info NFS: Most Wanted obrázky a info
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS2
PSP
Xbox
Xbox 360
Gamecube

Vývoj: EA / EA
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19628)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk