Far Cry Instincts korisť alebo predátor?

pridal spacejunker 8.6.2005 o 18:48 pod hry
HRY > NOVINKY >

Server Worthplaying.com priniesol interview s herným dizajnérom Patrikom Reddingom o prerábke úspešnej FPS akcie Far Cry na konzoly Xbox. Centrom rozhovoru boli nové vylepšenia týkajúce sa vývoja hlavnej postavy, kladenia pascí a nových možností, ako prežiť na exotických ostrovoch plných nepriateľov. Autori sa pri vývoji Far Cry Instincts riadia pravidlom: „Adaptuj sa alebo zomri.“ a táto myšlienka je prepojená na príbeh. Ten sa točí okolo výskumu hlavného záporáka dr.Kriegera, ktorý žije v domnienke, že sa ľudia odcudzili od prírody. Vyvinie sérum uvoľňujúce zvieraciu stránku v človeku a takéto sérum je podané v neskoršej fáze hry aj hlavnému hrdinovi Jackovi Carverovi, ktorý sa spolu s fotoreportérkou dostal do poriadnych problémov.

Jackovi sa po aplikácii séra vylepšili nielen fyzické schopnosti, ale aj mentálne. Lepšie vidí v noci, môže stopovať protivníkov podľa pachu a zrýchlia sa mu reflexy. Ale ešte predtým, než sa stane predátorom, je však korisťou. V prvých úrovniach Far Cry Instincts sa dostane k slovu hlavne zakrádanie, tiché eliminovanie a pokladanie pascí. Než si Jack ohmatá lepšie zbrane, bude odvádzať pozornosť nepriateľov hádzaním kameňov, aby ich naviedol na napnutý konár, ktorý ich uzemní alebo na nášľapnú mínu. Hra však nebude výhradne zameraná na stealth, bude iba na hráčovi ako využije prostredie vo svoj prospech. Dokonca bude možné prvky stealth a akcie kombinovať. Pri vyostrení situácie sa bude možné schovať a počkať, kým sa všetko naokolo neukľudní.

Opakom prvých úrovní je záver hry. Jack kľudne môže prejsť do ofenzívy a využiť všetky nadobudnuté schopnosti. Vďaka rýchlosti a zraku vletí do tábora pod rúškom noci a rozruší stráže, tie v zmätku začnú páliť aj do vlastných radov. Už Far Cry ponúkal široké pole pôsobnosti pri prechádzaní rozsiahlych prostredí, Instincts ich ešte viacej prehĺbi práve týmito prvkami. Far Cry Instincts nebude využívať žiadne prestrihové scény, všetky rozhovory a udalosti posúvajúce príbeh vpred budú naskriptované a budete ich sledovať z vlastného pohľadu. Súčasťou hry by mal byť aj editor máp.





Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor? Far Cry Instincts korisť alebo predátor?
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk