Far Cry Instincts look

pridal saver 3.9.2005 o 9:55 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pár dní už študujem Xboxové demo na Far Cry Instincts a ako som už spomínal pri videu a ako ste aj mohli vidieť, grafika je pekná a dosahuje kvality top hier na Xboxe. Ale hrateľnosť tam vyzerá ako nedoladená beta verzia. Veľmi rýchle otáčanie, obtiažne mierenie, nemožnosť zmeny nastavení (hlavne ovládania pre ľavákov), veľmi zlé ovládanie auta, napríklad kopnutie do sudov nefungovalo atď... Všetko veci, ktoré by sa mohli ľahko doladiť, tak dúfajme, že to do final verzie zvládnu.

Demo ukázalo dva levely, jeden tréningový pri lodi, ktorý ukázal pekné vychytávky pridané do Xbox verzie a druhý už akčný level, ktorý môžete prechádzať či už stealth štýlom alebo akčne. Levely sú slušné, oba boli upravené z PC verzie, nechýbal tu napríklad vrak lode, z ktorého sa teraz stal tréningový level, okolo neho napríklad nájdete liany, po ktorých môžete teraz liezť. Tréning vás zaučí aj do stealth techník, kde sa môžete za nepriateľmi plížiť a bodnutím noža ich neutralizovať, odlákavať ich hádzaním kameňov, nastavovať im nástražné pasce na stromy (do ktorých sa môžete chytiť aj sami) a veľmi efektné je aj plazenie sa popod chatrče a následná možnosť prekotúľať sa na chrbát a rozstrieľať nepriateľa zospodu. Zo zbraní poteší strieľanie dvomi zbraňami. V tréningu nebolo ukázané kladenie nášľapných mín a ani špeciálny Feral mód (kde dostanete zvieracie inštinkty a aj silu), ktoré môžeme očakávať až v neskorších štádiách hry. Zaujímavý je radar, kde podobne ako v Manhunte, a podľa farby vidíte, ktorý nepriateľ je pokojný, ktorý niečo tuší, a ktorý už o vás vie.

Druhý level bol rovnako úvodný, ale cítiť v ňom neustále sa zvyšujúcu obtiažnosť. Začínate vyvraždením stráží na pobreží, no neskôr ako sa dostávate hlbšie do džungle, narážate na opevnené kempy, množstvá hliadok a bude na vás, ako si s tým poradíte. Môžete skúsiť prebehnúť temnými okrajmi džungle, nepriateľov rad radom potichu vyvražďovať, alebo sa do toho pustiť priamo a akčne. Demo malo len nejakú základnú obtiažnosť a zdala sa mi trochu jednoduchá (pomalé míňanie zdravia a aj slabšie reflexy nepriateľov), uvidíme aké nastavenia prinesie plná hra. AI má však taktiku prebranú PC, teda kričia po sebe, volajú posily, zgrupujú sa do poloblúkov, snažia sa vás obkľúčiť atď.

Grafika je na Xboxe veľmi kvalitná (aj keď sa priamo s kvalitou PC nedá porovnávať), hustá trávička, temná džungľa, kde len tu a tam presvieti slnko, kvalitná voda a aj rôzne efekty, ktoré v PC neboli, napríklad zahmlenie vo vode, ktoré sa rozplynie až chvíľu potom, ako z vody vyleziete. Navyše rýchlosť grafiky je veľmi slušná, bez trhania a rovnako aj loading celého ostrova je vždy dosť rýchly.

Celkovo veľmi pekné vylepšenie toho, čo sme hrali na PC. Tam to bolo čisto akčné, tu sa do toho dostávajú stealth a survival prvky. Neskôr nebudú chýbať ani mutácie, vďaka ktorým sa sily na oboch stranách vyvážia. Hra vychádza už tento mesiac.





Far Cry Instincts look Far Cry Instincts look Far Cry Instincts look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk