Alpha Prime obrázky

pridal spacejunker 15.6.2005 o 11:15 pod hry
HRY > NOVINKY >

Prostredníctvom teaser stránky sci-fi FPS Alpha Prime boli uvoľnené tri nové obrázky, podľa ktorých vyzerá hra viac ako dobre. Najnovší titul od českého tímu Black Element Software vás v koži inšpektora zavedie na ilegálnu ťažobnú stanicu, kde záhadne miznú ľudia. Vyšetrovanie a atmosféra začne hustnúť krátko potom, ako začnú na vás útočiť rôzne stroje a roboti. Alpha Prime pobeží na engine Enforce 2, o fyziku sa postará Meqon a príbeh si zobral na starosť Ondrěj Neff.

Update: Server GGmania položil zopár otázok autorom Alpha Prime. Na prvé miesto (v porovnaní aj s ostatnými FPS titulmi) kladú vlastnú technológiu Enforce 2 s podporou pokročilých grafických efektov, ktorá beží plynulo ako na PC, tak aj na konzolách. Autori sú pyšní na dynamický particle systém a simuláciu rozbitého skla. Momentálne majú všetky kľúčové prvky enginu vo funkčnej podobe a sústredia sa na vylepšovanie atmosféry prostredníctvom efektov.

V hre zohrá svoju úlohu (okrem streľby pochopiteľne) používanie predmetov, manipulácia s časom a gravitáciou (to znie zaujímavo) a ovládanie robotov. S malou pomocou za vás vyčistia priestor pred vami a hackovaním kamier sa pozriete aj za rohy či steny. Zbraňový arzenál v Alpha Prime bude tvoriť všetko, od pištolí, automatov, až po pulzné pušky a špeciality, ktoré zatiaľ zostávajú v tajnosti. Takmer všetky zbrane budú mať alternatívny režim streľby a niektoré špeciálne zariadenia bude možné vylepšovať.

V Alpha Prime bude hráč bude bojovať hlavne s robotmi, od čističov, cez zváračov, baníkov, až po bezpečnostné zložky a ťažkotonážnikov. Roboti sa budú odlišovať nielen výzorom, výzbrojou, ale aj rôznym systémom transportu, závisiaceho od počtu nôh, kolies, koľajníc pre antigravitačný pohon. Autori sa zatiaľ nerozhodli či do hry zakomponujú aj multiplayer.





Alpha Prime obrázky Alpha Prime obrázky Alpha Prime obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: IDEA Games / Black Element Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk