Alpha Prime české sci-fi

pridal spacejunker 25.8.2006 o 12:20 pod hry
HRY > NOVINKY >

V stánku českého IDEA Games som prepadol Jiřího Rýdla, ako sa snaží vyjsť z miestnosti s hýbajúcou sa plošinou v sci-fi FPS akcii Alpha Prime. Bez nejakých zdvorilostí mi dal priestor, aby som si hru priamo na pľaci ošahal. Ďalšie pokusy skočiť na plošinu, ktorú som predtým na diaľku hackol (jedna z predností Alpha Prime), sme uzavreli s konštatovaním, že si radšej nahráme ďalší level. Nasledujúca úroveň dýchala podobnou stiesnenou atmosférou ako koridory DOOM 3. Na podlahách boli roztrhané kusy tiel (niektoré doslova natlačené v otvorených debniach), svetlo z majákov rozhýbalo tiene objektov a industriálny dizajn korenila para.

Stačilo otvoriť najbližšie dvere a s kolegami som sa vrhol do boja proti humanoidným robotom. Pre lepší zážitok boli k dispozícii všetky zbrane a ja som sa okamžite skamarátil s raketometom, aby som odskúšal, ako funguje fyzika v podaní AGEIA. Testovací počítač bohužiaľ nebol touto kartou vybavený, ale napriek tomu, oceľové telá robotov lietali vzduchom realisticky, podobne ako debny a odtrhnuté dvere na skrinkách. Vyčíňanie raketometu po chvíli vystriedal rachot samopalu s rotačnou hlavňou a k slovu sa dostal aj plameňomet s veľmi verne spracovaným šľahajúcim ohňom. Všetky sprievodné efekty vylepší spomínaná podpora akcelerátora fyziky, ktorý sa postará aj o také detaily ako hompáľajúce sa káble, reagujúce na tlakovú vlnu či pohyb.

Z klaustrofobických interiérov sme sa presunuli na povrch asteroidu, kde sa hra odohráva a vyskúšali si jazdu na bugine. Práve tento level najviac pripomínal ďalšiu FPS akciu Chaser. Cieľom bolo dostať na sa na druhú stranu značne členitého terénu, ktorý hliadkujú raketové veže. Bugina verne kopírovala terén a ešte efektnejšie vybuchovala. Vozítko bude slúžiť iba na prepravu a nebude vybavené žiadnymi zbraňami.

Jiří Rýdl bol skúpi na slovo a do zásadných noviniek sa mu nechcelo, napriek tomu z neho vypadlo, že Alpha Prime nebude podporovať multiplayer a kampaň zdoláte cca za 12 - 15 hodín v závislosti od zvolenej obtiažnosti. Na ceste za vyriešením záhady na ilegálnej ťažobnej stanici, kde zmizli ľudia, vás budú sprevádzať NPC postavy. Prvých robotov v Alpha Prime s príbehom od českého autora Ondřeja Neffa, skosíme na jeseň tohto roka.





Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi Alpha Prime české sci-fi
Alpha Prime české sci-fi  Alpha Prime české sci-fi  Alpha Prime české sci-fi
Alpha Prime české sci-fi  Alpha Prime české sci-fi
Páči sa mi!






PC

Vývoj: IDEA Games / Black Element Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18421)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk