Perfect Dark Zero stránka obrázky

pridal saver 19.6.2005 o 18:42 pod hry
HRY > NOVINKY >

Bola spustená oficiálna stránka pre FPS akciu Perfect Dark Zero ďalšiu z titulných hier pre Xbox360. Dostanete sa v nej do blízkej budúcnosti do postavy mladej charizmatickej hrdinky Joanny Dark, ktorá sa znovu dostáva do nebezpečenstva. Presnejšie je hra prequelom hry Perfect Dark z N64. Zatiaľ čo sa pôvodná hra odohrávala v roku 2023, táto sa presunie o tri roky skôr.

V prvom príbehu išlo o kontakt s niečim neznámym, kedy začali na planéte miznúť ľudia, zvieratá a Joanna Dark sa vydáva na cestu vyšetriť, čo sa vlastne deje. Hrdinka musela preskúmať jednu podozrivú spoločnosť vo futuristickom Chicagu, aby sa následne dostala do stále tajuplnej oblasti Area 51. Štýlom bola hrateľnosť a možnosti podobné bondovkám, teda nechýbala séria zbraní, stealth misie a rôzne špiónáže hračky. Príbehovú časť novej hry ešte autori nepriblížili a na tohtoročnej E3 boli predvedené len niektoré multiplayerové levely (ktoré mimochodom na alpha dev kitoch mierne zatrhávali).

Celkovo veľa informácií o hre ešte nie je, ale oficiálna stránka spomína len plne interaktívne prostredia, množstvo rozmanitých zbraní (s rôznymi špeciálnymi videniami, alebo neviditeľnosťou), špionážne hračky, kvalitnú grafiku a špeciálne efekty. Okrem singlu si zahráme aj coop kampaň a multiplayer pre 50 hráčov (cez live prípadne splitscreen aj s botmi). Multiplayer bude obsahovať klasický deathmatch, CTF, ale aj conquest na štýl Battlefieldu, kde sa budú obsadzovať kontrolné body. Navyše podľa počtu hráčov sa budú mapám odomkýňať stále ďalšie miestnosti a priestory, teda nemal by byť problém hrať štyria a ani štyridsiati. Nakoniec nebudú chýbať vozidlá, ako motorka, vznášalo alebo jetpack.

Hra vyjde na jeseň spolu s Xbox360, dovtedy sa dozvieme o hre viac. Uvidíme či bude hra rovnako úspešná ako jej predchodca na N64. Na stránke nájdete aj Perfect Dark komix.





Perfect Dark Zero stránka obrázky Perfect Dark Zero stránka obrázky Perfect Dark Zero stránka obrázky Perfect Dark Zero stránka obrázky Perfect Dark Zero stránka obrázky Perfect Dark Zero stránka obrázky Perfect Dark Zero stránka obrázky Perfect Dark Zero stránka obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati, battlefield






na
Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Rare
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19629)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk