Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie

pridal saver 4.10.2005 o 19:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

Z X05 eventu k nám prišli nové obrázky z FPS akcie Perfect Dark Zero, tá bola okrem toho prezentovaná v hrateľnej forme a už sa objavili aj prvé dojmy. Vyzerá, že beta build nebol veľmi doladený a hra bežala približne na 25 fps s tým, že do final verzie to bude odladené na 30 fps. Plus ovládanie vraj tiež bude treba doladiť. Na druhú stranu samotná akcia je dosť hustá a celé to vyzeralo dobre.

V hre sa dostávate do postavy Joanny Dark, nájomnej lovkyne ľudí, s ktorou ste si už niektorí možno zahralil na N64 v prvom a veľmi úspešnom diely hry Perfect Dark. Teraz sa dostávate tri roky pred prvú časť do roku 2020, kedy je ešte v tréningu pod dozorom jej otca. To však neznamená, že Joanna je amatérka, okrem množstva zbraní bude mať k dispozícii aj tri rôzne špiónske nástroje a to Locktopus na odomkýnanie zámkov, Demo kit so sadou výbušných vecí a nakoniec Data Thief špeciálny zlodejský nástroj. Plus sériu módov videnia, kde nechýba senzor ohrozenia.

Pred každou misiou si budete môcť vybrať jeden z troch základných nástrojov a niekoľko zbraní. Misie sú stavané na rozličné cesty, kde každá je odomykateľná jedným zo spomínaných špiónskych nástrojov. Takže každu misiu si môžete zahrať prakticky tri krát inak.

Hre nebude chýbať multiplayer pre 32 hráčov, kde si zahráte online alebo cez system link s tým, že ak vás je málo, môžete si do hry pridať botov. Zaujímavý bude určite kooperačný mód, ktorý podporuje, ako jednu konzolu, tak aj Live pripojenie pre 4 hráčov.





Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie Perfect Dark Zero obrázky a prezentácie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






na
Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Rare
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk