Poker Club ukazuje čaro obľúbenej kartovej hry (nielen) na nových konzolách

Prisadnite si k stolu a ukážte, čo vo vás je. Karty sú už rozdané a stávky sa šplhajú poriadne vysoko. Poker Club chce priniesť skutočný next-gen zážitok z pokru.

pridal Sammy 21.11.2020 o 15:28 pod hry
Poker Club ukazuje čaro obľúbenej kartovej hry (nielen) na nových konzolách

HRY > NOVINKY >

Poker Club prináša ultimátny pokrový zážitok predovšetkým pre next-gen platformy – pýši sa 4K vizuálom v 60fps a najmodernejšou grafikou na PS5 a Xbox Series X. Ponúka nespočetne veľa herných režimov, všetky s možnosťou multiplayeru. Blížiaci sa update taktiež ponúkne zvýšenú hmatovú odozvu a adaptívne triggery, ktoré skutočne na maximum vyšťavia PS5 a prinesú hráčom skutočne imersívny zážitok.

„Sme nadšení, že vám môžeme oznámiť, že Poker Club je teraz dostupný na PC, Xbox a Playstation platformách! Vytvoriť ultimátny pokrový zážitok bolo vždy naším snom a vďaka najnovším technológiám od našich hardvérových a softvérovýchpartnerov sa nám to konečne podarilo,“ povedal Jamie Brayshaw z Ripstone Games. „Poker Club ponúkne hráčom viacero spôsobov hrania s kamarátmi, fanúšikmi kartových hier a vášnivými fanúšikmi pokru naprieč celým svetom. Práve teraz, keď sú ľudia nútení byť vzdialení jeden od druhého viac ako kedykoľvek predtým, dúfame, že Poker Club prinesie hráčom klasický zážitok so sedením pri stole a hraním kariet.“

„Vedeli sme, že sa Poker Club dostane na next-gen platformy, keď sme začali vývoj, a boli sme si istí, že také silné konzoly nám umožnia vylepšenia každého aspektu hry, od imerzie až po grafickú stránku,“ povedal Phill Gaskell, hlavný vývojár hry z Ripstone Games. „Nakoniec nám PS5 a XBOX SERIES X skutočne vyrazili dych. Hneď po začatí vývoja pre tieto platformy nám bolo jasné, že sa náš sen simulovania pokru stáva skutočnosťou.

Poker Club je navrhnutý ako spoločenský zážitok. Spojí hráčov po celom svete a obsahuje turnaje s viac ako 200 účastníkmi. Hráči môžu vytvoriť alebo sa stať členmi klubov, ktoré obsahujú rebríčky, turnaje a denné bonusy, pričom všetci sa chcú prepracovať k exkluzívnym odmenám. Niektoré časti výbavy s možnosťou úprav a eventy budú špecifické pre daný klub, čo znamená, že najlepším spôsobom hrania je byť členom nejakej skupiny obsahujúcej hráčov z celého sveta. Hra taktiež umožňuje cross-platform a cross-gen zážitok.



Poker Club prináša hráčom viac možností než kedykoľvek predtým vďaka Texas Hold’em online turnajovým režimom a súbojom v arénach. Hráči môžu otestovať svoje schopnosti aj v PCC Poker Tour, imerznom online režime kariéry, ktorý hráčov zavedie na cestu od amatérskych hier až k veľkým a výnosným eventom. Od Single-Table a Multi-Table turnajov až k Freezeouts, Shootouts, Turbos, Super Turbos, Bounties atď. Poker Club ponúka sortiment online multiplayerových herných režimov obsahujúcich flexibilné privátne hry, otvorené stoly a grandiózne turnaje. Obsahuje aj skvelý Poker 101 tutoriál pre začiatočníkov aj veteránov.

Hra umožňuje využiť kameru z pohľadu prvej osoby aj pohľad zhora a rôzne filmové uhly, čím hráča skutočne ponorí do zážitku hrania kariet. Je možné hrať na siedmich skutočne prepracovaných mapách, od špinavej Ralphovej pizzerie až po očarujúce kasíno d´Oro, pričom hráči získavajú vyššie úrovne umožňujúce prístup do ťažších turnajov so šancou na väčší zárobok. Hra taktiež ponúka možnosť upravovania si oblečenia a získavanie rôznych exkluzívnych predmetov k stolu.

Poker Club vyšiel na  PC, Xbox Series X/S, PS 5, Xbox One a PS4 s cenou 24,99€.  Hráči na konzolách Xbox majú hru po zakúpení dostupnú na všetkých Xbox One a Series platformách, zatiaľ čo majitelia Playstation majú možnosť cross-gen kúpy na PS4 a PS5. Nintendo Switch verzia je naplánovaná na jar. 

Pri vydaní hry nie sú žiadne mikrotransakcie, keďže sa vývojári snažili o autentický pokrový zážitok bez akýchkoľvek zakúpiteľných výhod. Poker Club simuluje Texas Hold´em poker, preto je odporúčaný vek hráčov minimálne 18 rokov.





Poker Club ukazuje čaro obľúbenej kartovej hry (nielen) na nových konzolách  Poker Club ukazuje čaro obľúbenej kartovej hry (nielen) na nových konzolách  Poker Club ukazuje čaro obľúbenej kartovej hry (nielen) na nových konzolách
Páči sa mi!

Zaradené pod: poker, Poker Club, kartová hra






PC
PS4
Xbox One
Switch
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Ripstone Games
Štýl: Simulácia / Šport
Dátum vydania: 19. november 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19926)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk