Vývojár Cyberpunku 2077 hovorí, že firma plánuje comeback v No Man's sky štýle

CD Projekt vraj pripravuje patche a comeback.

pridal saver 4.1.2021 o 21:00 pod hry
Vývojár Cyberpunku 2077 hovorí, že firma plánuje comeback v No Man's sky štýle

HRY > NOVINKY >

Vydanie Cyberpunku 2077 nebolo práve ideálne a hlavne na starých konzolách priam katastrofa, ale CD Projekt to chce zmeniť. Podľa niekoho, kto hovorí, že je vývojar z CD Projektu, chcú spraviť comeback v štýle No Man's Sky. Stať by sa to malo do júna.  

Prvé patche by podľa neho mali prísť v strede marca, napriek tomu, čo tvrdí vedenie (oficiálne sa hovorí o januárovom a februárovom patchi zameraného na opravu hry na konzolách). 

Vývojár hovorí, že vedenie a senior vývojári teraz schytávajú rany za tím, čo označuje ako čestný krok. Aj keď vraj si stále v tíme robia srandu z toho, ako jeden quest prerábali tucetkrát len preto, že sa niekomu hore nepozdával. Nakoniec sa aj tak do finálnej vezie nedostal a príde v DLC. 

Veľa obsahu bolo oproti pôvodným plánom aj zrušeného, ale veľa z neho by sa malo do hry vrátiť v druhom veľkom update. To bude práve spomínaný júnový update, ktorý zároveň odstráni aj veľa chýb. Popritom PS4 a Xbox One kód vraj bude úplne zrušený a bude spravený samostatne. Čím zrejme myslí, že bude oddelený od PC/nexgen verzie a oldgeny budú mať samostatnú verziu nenaviazanú na veľkú.

Hovorí, že do hry sa eventuálne môže vrátiť aj veľká underground časť mesta, ktorá sa do hry nikdy nedostala, keďže sa niekomu z vedenia zdala škaredá. Hovorí, že to bolo jedinečné a vyzeralo ako malkavian/nosferatu cesta vo Vampire the Masquerade. Zrušené boli aj dve kapitoly pre chybu v pozícii a aj veľa z podzemia a kanálov pre bugy, 

Zároveň nechce veľmi nadávať na Keanua, ale podľa neho bol pôvodný Johnny viac cool a znel viac ako maniak. Bol inšpirovaný Hayterovým Solid Snakom z prvého MGS. Ale inak hovorí, že Keanu je veľmi milý a príjemný a pozdravil ich hneď v prvý deň a po konci nahrávania im osobne poďakoval. Zároveň jeho cena vraj nebola vysoká, aj keď vraj potreba niekoho takého prišla mimo CD Projektu.

Z iných drobností dodáva, že v hre bola aj AI rutina s malým násilím v gangoch v rôznych oblastiach, kde ste sa mohli pozerať alebo to priamo ovplyvňovať (to tam aj je, ale možno myslí niečo hlbšie). Boli tam aj deti na drogách. To bolo už nimi samotnými scenzurované. Podobne aj kňazi a hare krishnovia boli tiež zrušení.

Mimochodom hovorí, že pathfinding polície fungoval veľmi dobre, kým to niekto nepokazil. Už to vraj bolo fixnuté. Bolo to prehliadnutie na ich strane. 

Nakoniec dodáva, že to síce môže znieť zvláštne, ale hovorí, že zlý launch bol k niečomu aj dobrý aspoň z ich perspektívy. Studená sprcha im určila priority a mohli hneď začať pracovať, tak ako plánovali, bez niekoho, kto by im dýchal na krk pre dátum vydania. 

Myslí si, že zlý launch bol pre zlé priority, zlé určovanie cieľov zo strany vedenia a nekompetenciu niekoho z veľkých mien vo firme. Ale hru postupne opravia a rozšíria a aj DLC pridajú veľa obsahu. Do konca roka bude hra kompletná.

Samozrejme nevieme, či je to celé reálne a či si to len niekto nevymyslel, takže to neberte ako niečo oficiálne.





Páči sa mi! (+11)






Vývojár Cyberpunku 2077 hovorí, že firma plánuje comeback v No Man's sky štýle
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19954)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk