Age of Empires III - zberateľská edícia a obrázky

pridal uni 18.8.2005 o 13:15 pod hry
HRY > NOVINKY >

Age of Empires III, titul, ktorý vyvíja Ensemble Studios a zastrešuje Microsoft, je momentálne najočakávanejšou RTS a tešia sa naň  hrači po celom svete. Najnovší Vek Impérií sa bude prezentovať prvotriednou grafikou a zavedie  nás  na Americký kontinent v rokoch 1500-1850. Je to  búrlivé obdobie obdobie, keď  Európske veľmoci objavujú nový svet a pokúšajú sa o jeho ovládnutie. Na hráča čakajú  potíčky s  pôvodným obyvateľstvom , ale aj s ambicióznymi mocnosťami starého kontinentu, ťažba surovín, obchodovanie a budovanie  nových kolónií. Východiskovým bodom bude domovské mesto (Home city), ktoré zabezpečuje prísun kolonistov, nové vylepšenia a technologickú expanziu.

Séria Age of Empires  zaznamenala predaj 16 miliónov kópií a trojka  tieto číslo určite nepomerne zvýši. Skalní fanúšikovia si zrejme nenechajú újsť špeciálnu, zberateľskú ediciu. Age of Empires III Collectors edition sľubuje okrem samotnej hry 210 stránkovú knihu Umenie impérii (The Art of Empires), DVD mapujúce výrobu a vývoj celého projektu, oficiálny soundtrack a  masívny plagát s motívom hry. K tomu bude pribalená aj exkluzívna herná príručka a rozsiahly manuál. Zberateľskú edíciu je možné objednať už teraz a stanovená cena je 69,99 $. Produkt sa má na trhu objaviť 25. októbra 2005. Viac informácií o tomto atraktívnom  titule získate, keď sa pozrite  na stránku Microsoftu a určite by ste mali navštíviť oficiálnu stránku hry.





Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky Age of Empires III - zberateľská edícia  a obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft






PC

Vývoj: Microsoft / Ensemble studios
Štýl: stratégia / realtime
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20010)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk