Slovenskú EHOKEJ Ligu v hre NHL 21 čaká veľké finále

EHOKEJ Liga TIPOS Extraligy má za sebou historicky prvú základnú časť.

pridal redakcia 14.6.2021 o 6:50 pod informácia
Slovenskú EHOKEJ Ligu v hre NHL 21 čaká veľké finále

INFORMÁCIA > NOVINKY >

EHOKEJ Liga TIPOS Extraligy má za sebou historicky prvú základnú časť a prvé kolo vyraďovacej časti. Z nej postúpili 4 najlepšie tímy do semifinále. Víťaza semifinálových zápasov bude čakať posledná ťažká skúška a to finálový zápas, v ktorom sa rozhodne nielen o majstrovi Slovenska ale zároveň aj o držiteľovi finančnej výhry v hodnote 15 tisíc eur.

Najlepšie vykročené majú hráči tímu HK DUKLA Michalovce, ktorí ovládli základnú časť bez jedinej prehry a v štvrťfinále vyradili Košice pomerom 3:1 na zápasy. „Asi nikto pred sezónou nečakal, že vyhrá všetky zápasy. Prekvapilo nás to. Asi ani Dzouvi to nečakal. Play-off je ale iná súťaž, tu žiadny ľahký súper nie je. Myslím si, že sa na nás budú chcieť ostatní vytiahnuť, budeme mať čo robiť,“ predpovedá prvý z dvojice hráčov Patrik „Patressvk“ Palacka. „Semifinále je hlavný cieľ. Na titul vôbec nemyslím. Play-off je úplne iná súťaž. Na tabuľku som sa vôbec nepozeral, snáď sa nám podarí prebojovať ďalej,“ prezradil najlepší hráč základnej časti Adam „Dzouvi“ Menšík. Ten má za sebou dve sezóny v českej lige, kde sa aj napriek výborným výsledkom v základnej časti nikdy neprebojoval až do semifinále. Michalovce v druhom semifinále vyzvú HC Nové Zámky v zložení Jifi a Vizvis. Tí v štvrťfinále porazili Slovan Bratislava.

Opačná strana vyraďovacieho pavúka ponúkne súboj Popradu s Duklou Trenčín, za ktorú nastupuje Vojtěch „Krchy11“ Krcho. Práve hráč Trenčína drží najlepšiu individuálnu štatistiku základnej časti vďaka 151 nastrieľaným gólom z 20 zápasov. „Som spokojný aj keď som mohol vyhrať aj tie dva zápasy. Ale som šťastný za tie výherné,“ zhodnotil svoje pôsobenie v základnej časti Krchy11.

Každý duel v play-off sa hrá sériou na tri víťazné zápasy, pričom štyri zápasy hrajú hráči individuálne každý s každým a v jednom zápase si zmerajú sily v režime 2 na 2.

Semifinále EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy môžete sledovať už 14. a 15. júna od 18hod. naživo z Grunex štúdia to na webe ehokejliga.sk alebo na oficiálnom twitch kanáli. Zápas o tretie miesto sa uskutoční 22. júna od 18:00 a veľké finále 24. júna v ten istý čas.

 

Semifinále

  • 14. 6. 18:00 HK Poprad - HK Dukla Trenčín
  • 15. 6. 18:00 HK Dukla Michalovce - HC Nové





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk