Serious Sam II look

pridal saver 15.10.2005 o 10:26 pod hry
HRY > NOVINKY >

Serious Sam II je už vonku a podľa mojich prvých dojmov je dobrý. Ak ste hrali demo, videli ste peknú grafiku, slušnú hrateľnosť a samozrejme desiatky nepriateľov vrhajúcich sa na vás. Plná hra ukazuje ešte aj možnosti komunikácie s priateľskými postavami, lepšie prepracovaný príbeh s prestrihovými sekvenciami (teda nieže by tam bol zložitý dej) a zaujalo ma aj použitie fyziky, kde napríklad podobne ako v HL2 musíte poprenášať tehly na plošinu, aby sa vám otvorili dvere. Rovnako potešia aj rozmanité vozidlá, kde napríklad na prvom svete jazdíte na malom dinosaurovi. Inak hrateľnosť je stále rovnaká, teda strieľať do prichádzajúcich monštier o stošesť. Tentoraz vám budú pomáhať aj domorodci na planétach, na ktorých ste pristáli a od ktorých potrebujete získať časti tajomného artefaktu. Na každom svete je jedna časť a ak ich nakoniec spojíte, môžete poraziť vášho najväčšieho nepriateľa Dr. Mentala.

Humor hre znovu nechýba a autori si robia srandu napríklad z Cortany z Halo, kde Sam dostane podobného spoločníka, a stretnete aj rôzne príšery s humorným názvom, ako Onan the Barbarian. Samorejme nebude chýbať ani Seriousov sarkazmus a rozmanité veci odkazujúce na jeho hrdinstvá, postavy budú mať jeho tričká, nápoje, pravekí ľudia nakreslili na skalu, ako sa k nemu modlia atď.

Celkovo slušná hra zachovávajúca si svoj štýl a aj dynamiku a tých kto mali radi pôvodnú hru, určite aj toto zaujme. Rýchlosť grafiky sa dá dosť široko optimalizovať a stále vyzerá dobre, len škoda prestrihových videí, ktoré sú predgrabované z enginu a samozrejme ak hráte na vysokom rozlíšení aj rozmazané. Myslím, že u mňa je to zatiaľ na tých 80%-85%.

Update: pridané aj dve gameplay videá riding&shooting fyzika.





Serious Sam II look Serious Sam II look Serious Sam II look Serious Sam II look Serious Sam II look Serious Sam II look Serious Sam II look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Xbox

Vývoj: 2K games / CroTeam
Štýl: Akcia / Arkáda
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk