Nvidia spúšťa súťaž Latency Challenge s Kovaak Aim utilitou

Nvidia spúšťa súťaž o ceny v hodnote 20 tisíc dolárov. Môžete sa zapojiť a vyskúšať si ako zlepší nižšia odozva vaše výsledky v hrách.

pridal saver 14.12.2021 o 15:22 pod hardware
Nvidia spúšťa súťaž Latency Challenge s Kovaak Aim utilitou

HARDWARE > NOVINKY >

Nvidia sa už dlhšie snaží zlepšovať odozvu v hrách svojou Nvidia Reflex funkciou a práve k nej spúšťa Latency Challenge turnaj o ceny. 

Totiž odozva ovládania a celého systému je veľmi dôležitá pri multiplayerových a nakoniec aj singleplayerových hrách, keďže čím rýchlejšie sa vaše ovládanie zobrazí v hre, tým je väčšia šanca na zásah. 

Je aj štatistiky dokázané, že čím vyššie fps, a čím vyššie Hz na monitore, tým lepší kill/death ratio v hrách. Pričom Nvidia to rozdelila na tri kategórie:

  • plynulosť, ktorá je práve definovaná cez fps a Hz
  • kvalita obrazu, kde vyššie fps znižuje rozmazanie
  • odozva - čím viac fps tým lepšia odozva ovládania

Práve pri odozve zisitli, že má najväčší benefit pre celkový výsledok a práve preto to ukazujú hráčom v aktuálnom Latency challenge.  Ten pripravili spolu s Kovaak trainer utilitou, ktorá ponúkne na vyskúšanie tri typy latencie a to 25 ms, 55ms a 85ms v dvoch režimoch (Latency Frency a Latency Flicking) a budete si môcť skúsiť, kde spravíte najlepšie skóre.  

V prvej budete strieľať na štyri terče, ktoré sa objavujú na stene, v druhej máte veľmi krátky čas na zasiahnutie jedného malého terča.

Nvidia spúšťa súťaž Latency Challenge s Kovaak Aim utilitou

Podľa štatistík Nvidie sú hráči pri 25ms odozve o 14% lepší v Latency frenzy teste a o 58% lepší v Latency flicking teste, ako pri 85ms odozve. Uvidíme ako to pôjde vám.

Samotná Kovaak Aim Trainer utilita je využívaná profesionálnymi hráčmi, ktorí sa chcú natrénovať. Ale teraz bude na Steame na týždeň zadarmo pre každého, kde si ju stiahnete a môžete sa zúčastniť turnaja.  Všetko pôjde do rebríčkov a následne Nvidia vyžrebuje hráčov, ktorí získajú rôzne ceny v hodnote 20 tisíc dolárov.  Ako napríklad RTX 3080 Ti Founders Edition a podobné ceny. Spolu to bude 27 cien.

Kovaak Aim Trainer si môžete stiahnuť na Steame. V ňom nájdete Nvidia challenge v ponuke v strede obrazovky. Súťaží sa od dnes do 21. decembra. Žrebovanie bude následne v januári.

Svoje skóre s obrázkom následne s tagom #FramesWinGames dajte na sociálne siete. Viac povedia pravidlá. Slovensko síce medzi krajinami nie je, ale overovať vašu identitu nebudú a môžete sa zapojiť.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19901)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk