Valentínske zľavy na Keysfan: Windows od 7.25€ a zľavy až do 62% na Office a ďalší Microsoft softvér

Ide valentín a Keysfan stránka ponúka zľavy aj k tomuto sviatku.

pridal PR 10.2.2022 o 20:17 pod software
Valentínske zľavy na Keysfan: Windows od 7.25€ a zľavy až do 62% na Office a ďalší Microsoft softvér

SOFTWARE > NOVINKY >

Microsoft nedávno oznámil, že kupuje spoločnosť Activision Blizzard za neuveriteľných 69 miliárd dolárov, čím prekonala všetky doterajšie rekordy. Ide o najväčšiu akvizíciu spoločnosti v histórii a najväčší obchod nielen v hernom, ale aj v technologickom priemysle. Nielenže vyplní nedostatky Microsoftu v hernej oblasti, ale poskytne mu aj schopného pomocníka v jeho projektoch v oblasti metaverse.

Napríklad tento rok Microsoft uvádza na trh aplikáciu Microsoft Mesh, ktorá umožňuje zákazníkom vytvárať pohlcujúce digitálne verzie ich kancelárií. Alebo niektorí hovoria, že Minecraft, ponúka ukážku metaversa. Microsoft dúfa, že hodnotné komunity hráčov pomôžu pri vytváraní svetov vo vnútri tohto metaversa, keď sa z len teoretického konceptu stane realita.  V súčasnosti sme pod vplyvom covid-19, plní nádeje na svet vybudovaný z metaversa, náš každodenný pracovný život zábavu možno robiť v inom priestore, technológie do novej etapy.

  Ale späť do reality, hoci mnohé technologické spoločnosti začali projekt metaversa, stále je v počiatočnom štádiu vývoja a bude trvať pomerne dlho, kým sa skutočne zrealizujú všetky. Napríklad súčasný problém práce na diaľku, stále musíme používať počítač na dokončenie práce, ešte viac je potrebné mať dobre nakonfigurovaný počítač.

Teraz, keď sa začal valentínsky výpredaj Keysfan, je Windows 10 len za 7,25 €! Microsoft Office 2021 len za 30,25 €. Viac populárneho softvéru Microsoft je za najnižšiu cenu (Windows 11, Office 2019, Office 2016 atď.) Porovnajte si oficiálnu cenu a pomôžte si ušetriť veľa peňazí! V tomto výpredaji ušetríte až 62 % z ceny operačného systému Windows a balíka MS Office!

Microsoft Office a operačný systém Windows, všetky horúce ponuky za NAJNIŽŠIE ceny.

 

Bundle! 62% ZĽAVA, OS Windows a MS Office (Kód kupónu: BKS62)

Objavte viac bundlov >>

 

 

50% ZĽAVA na Windows - ÁNO, Iba za polovičnú cenu! (S kódom kupónu: BKS50)

Objavte viac verzii Windowsu >>

 

NAJLEPŠIA CENA PRE VAŠU PRÁCU A DOMOV! (S kódom kupónu: BKS62)

Objavte viac verzii Office >>

 

90% OFF pre počítačové nástroje (Bez kupónu)

Objavte viac nástrojov >>

Používanie licencií alebo pirátskeho softvéru zahŕňa okrem rizika prísnej sankcie aj ďalšie riziká: nefunkčnosť po niekoľkých dňoch, opakované pády, nekompatibilné funkcie, poškodené súbory, trójsky kôň, ktorý môže obsahovať vírusy alebo malvér...... To sa však v spoločnosti Keysfan nestane, predávame produkty, ktoré sú regulárne a legálne. Keysfan získava trvalé digitálne aktivačné kľúče za mimoriadne nízke ceny, čo im umožňuje ponúkať ich na stránke za bezkonkurenčné ceny. Žiadni sprostredkovatelia, žiadna podpora fyzických médií a nižšie náklady im umožňujú ponúkať lacné produkty so zaručenou kvalitou.

Na stránke Keysfan stačí zakúpiť aktivačný kľúč a ten vám bude zaslaný e-mailom spolu s faktúrou. K dispozícii bude návod, ktorý vám pomôže obnoviť softvér alebo operačný systém a nainštalovať ho. V prípade problému môžete jedným kliknutím kontaktovať zákaznícky servis, ktorý za vás okamžite vyrieši akýkoľvek problém. Kontakt na Keysfan: Support@Keysfan.com.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk