Full Auto informácie

pridal saver 13.12.2005 o 15:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

GameSpot sa porozprával s tvorcami Full Auto a zistil, ako na tom momentálne hra je. Hra je niečo ako preteky so zbraňami, pripomínať to bude Burnout zmiešaný s Twisted Metalom a okorenený o presúvanie času späť z Prince of Persia. Podľa producenta Codra Smitha je hra takmer hotová a final kód chcú odovzdať ešte pred Vianocami. Programátori momentálne pracujú na hre 12-18 hodín denne a viac menej sa hrajú s poslednými detailami. Hra síce nestihla launch, ale za ten čas autori zdokonalili multiplayer, zvýšili celkovú kvalitu hry, rozšírili kariéru, doladili riadenie áut a zoptimalizovali všetky trate na výkon.

Hru najčastejšie prirovnávajú k Burnoutu, no oproti nemu ponúkne plne interaktívne a deštrukčné prostredia, rozsiahly arzenál zbraní a aj posúvanie času vzad, aby ste mohli napraviť svoje chyby. Z módov v hre nájdeme okruhové závody, point-to-point, down-and-back a aj lap knockout. Nechýba ani deštrukčný rampage mód, kde sa vaše zbrane nebudú zahrievať a budete sa vyžívať v ničení okolitých áut. V arkádovom móde si budete môcť prejsť 18 tratí v spomínaných módoch so štyrmi triedami vozidiel. Kariéra prinesie 80 eventov s rôznymi modifikáciami základných módov, a teda sudden death bez respawnov, time trial bez zbraní, dominator s množstvom zbraní a najlepším autom, impossibles s jedným životom, beefed-up s nebezpečnejšími nepriateľmi a nakoniec ultimatívny Full Auto challenge.

Smith sa vyjadril aj k programovaniu pre konzolu, kde vraj Xbox360 im umožní splniť všetko, čo sľúbili a už sa teší na ďalšiu ich hru, v ktorej budú môcť ešte viac využiť skúsenosti získané pri programovaní prvej hry. Napriek hypovaniu prvých next-gen hier si myslí, že Full Auto naplní očakávania hráčov a prinesie niečo nového, čo v racingových hrách doteraz chýbalo.





Full Auto informácie Full Auto informácie Full Auto informácie Full Auto informácie Full Auto informácie Full Auto informácie Full Auto informácie Full Auto informácie Full Auto informácie
Full Auto informácie  Full Auto informácie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, cod






na
Xbox 360
PC

Vývoj: Sega / Pseudo Interactive
Štýl: racing
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19490)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk