Act of War: High Treason obrázky a informácie

pridal saver 22.12.2005 o 16:06 pod hry
HRY > NOVINKY >

Už v marci si vychutnáme prvú expanziu na obľúbenú real-time stratégiu Act of War: Direct Action, tentoraz dostane hra podtitul High Treason, z ktorého môžeme dedukovať, že pôjde o veľzradu. Eugen Systems tentoraz pridá sériu noviniek, ktoré nám v prvej hre chýbali. Presnejšie ide hlavne o dve nové bojové polia a to moria, kde si zabojujete s námorníctvom, a aj mrakodrapy, kde pôjde o malé prepadové akcie, zaujímavá možnosť bude najímať žoldnierov. 

Námorné boje prinesú sériu rozmanitých lodí, od Tarawa krížnikov, cez Typhoon ponorky, až po SH-60 protiponorkové helikoptéry alebo Harrier lietadlá. Spolu s námornými jednotkami pribudla do hry aj nová fyzika simulujúca vlny, tiahu lodí, balistické dráhy pre navádzané rakety, nebude chýbať ani normal mapping a hĺbkové paralaxové vodné povrchy pre vlny. Druhá možnosť najímania žoldnierov bude dostupná vždy raz za určitý čas a bude si ich môcť najať len jeden z hráčov. Navyše zo žoldniermi nie je sranda, sú drahí a navyše vždy musíte zložiť zálohu, ktorá sa vám vráti, ak sa nájomným vojakom nič nestane, ak sú zranení alebo dokonca zabití, z vašej zálohy sa vždy uberá. Spolu 9 žoldnierskych jednotiek siaha, od jednotiek s brokovnicami, cez SAM systémy, až po SU-25 alebo F-117 bombardéry.

Čo sa týka nový jednotiek, tri staré frakcie dostanú po 2-3 nové jednotky a rovnako aj nových upgradov. Teda napríklad pribudne Stinger infantry pre Kiowa helikoptéry US Armády, SCUD odpaľovače a Hind AT-6 rakety pre konzorcium alebo GUOS mínové upgrady a experimentálne BLU-144 bomby pre Joint Strike Fighters z Talonu.





Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie Act of War: High Treason obrázky a informácie
Act of War: High Treason obrázky a informácie  Act of War: High Treason obrázky a informácie  Act of War: High Treason obrázky a informácie
Act of War: High Treason obrázky a informácie  Act of War: High Treason obrázky a informácie
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Eugen systems / Atari
Štýl: stratégia / realtime
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk