V skratke

pridal spacejunker 24.12.2005 o 11:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pirátska stratégia Tortuga: Pirate's Revenge mení názov na Tortuga: Two Treasures a do obchodov sa dostane 20. apríla 2006.

Xbox verzia Star Wars Battlefront II ponúka prostredníctvom služby Xbox Live dodatočný sťahovateľný obsah. Zatiaľ je k dispozícii iba jeden herný režim (Assault), ktorý možno zahrať na planéte Kashyyyk. V januári chce LucasArts tieto prídavky spoplatniť. Za päť dolárov si začiatkom roka stiahnete dve nové postavy a štyri obľúbené mapy z predchádzajúceho Battlefrontu.

Sťahovateľný obsah je pripravený aj pre Xbox verziu Battlefield 2: Modern Combat. Balík (Booster Pack) v hodnote takmer 10 dolárov je distribuovaný zdarma cez Xbox Live a obsahuje tri nové mapy, nové vozidlá, skiny na zbrane a nové postavy.

Booster Packmi bude rozšírená aj PC verzia Battlefield 2 a nahradia tak pripravovaný druhý datadisk, pôvodne naplánovaný na začiatok budúceho roka. Booster Packy budú obsahovať menej nových máp, zbraní a vozidiel a ich cena sa bude pohybovať pod 10 dolárov. Prvé dva budú vydané na jar 2006.

Oficiálna stránka bola spustená k divokému racingu Sonic Riders a taktickej stratégii Full Spectrum Warrior: Ten Hammer, ktorá zaznamenala odklad na.

Activision podpísali zmluvu s Uncle Kimono, odevnou firmou herca Johna Malkovicha. Šaty a kostýmy z tejto kolekcie bude možné v priebehu januára stiahnuť z oficiálnej stránky a obliecť do nich hercov v The Movies.

Unreal Tournament 2007 bude launch titulom konzoly PlayStation 3!

Simulácia života The Sims sa už vyníma aj na poštových známkach francúzskej pošty. Vytlačený bude iba limitovaný počet (3 milióny známok) a The Sims je jednou z desiatich známok v kolekcii Heroes of Videogames. Viac o známkach hľadajte tu.





Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, xbox, ati, sims, battlefield






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20068)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk