V Bratislave sa uskutoční známy ešportový turnaj MČR, víťaz získa 40 000€

pridal Kejdžop 28.3.2022 o 21:21 pod hry
V Bratislave sa uskutoční známy ešportový turnaj MČR, víťaz získa 40 000€


Už 2. a 3. apríla sa v Bratislave uskutoční známy ešportový šampionát MČR. Najlepšie česko-slovenské tímy sa proti sebe stretnú v Counter-Strike Global Offensive, kde budú hrať celkovo o viac ako 180 000€.

Tímy SINNERS a ENTERPRISE, ktoré sú finalistami minulého ročníka MČR v Counter-Strike, sa stretnú v zápase proti tímom Entropiq Prague, Dynamo Eclot, eSuba a Sampi. O víťazstvo budú bojovať aj dva zahraničné tímy – Apeks, v ktorom pôsobí slovenský hráč Martin Styk alias Styko, a maďarský tím Budepest Five. Víťaz turnaja si odnesie nielen viac ako 40,000€, ale priblíži sa aj k získaniu titulu šampióna Českej republiky.

Vstupenky sú už v predaji na stránkach www.mcr.gg, a to na semifinále a finále 2. a 3. apríla, ktoré sa uskutoční v NTC aréne. Cena dennej vstupenky začína od 4€, celý víkend stojí 8€ a VIP variant vyjde na 60€. Turnaj bude samozrejme možné sledovať aj naživo na twitch.tv/playzonecz.

„Revoluce v česko-slovenském esportu přichází. Dostáváme svým závazkům, že letošní sezóna bude přelomová, a už se těšíme, až představíme MČR slovenskému publiku. Jsem si jistý, že na místě bude panovat bouřlivá atmosféra a fanoušci poženou své favority vpřed. První dubnový víkend bude patřit esportu,“ hovorí Lukáš Pleskot, výkonný riaditeľ agentúry PLAYzone, ktorá turnaj Tipsport CS:GO Bratislava organizuje.

Na Tipsport CS:GO Bratislava nadviaže začiatkom leta online turnaj a následne sa Tipsport CS:GO v septembri presunie do Prahy, konkrétne do novej Vodafone PLAYzone Arény o rozlohe viac ako 1000 m2.

Ak sa niektorému z tímov podarí vyhrať päť z ôsmych kôl po sebe, získa titul “Tipsport Grand Slam” a bonus vo výške 2 000 000 Kč (81 136 EUR)





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20571)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk