Activision prijal do stáleho zamestnania všetkých externých testerov

Activision po polroku dohadovania sa nakoniec prijal všetkých externých testerov. Rovno im zvýšil plat.

pridal saver 7.4.2022 o 21:08 pod hry
Activision prijal do stáleho zamestnania všetkých externých testerov

HRY > NOVINKY >

Activision po polroku dohadovania sa nakoniec prijal všetkých externých testerov. Presnejšie do 1. júla prijmú všetkých 1100 aktuálnych externých testerov v Amerike. Dajú im všetky benefity a zvýšia plat, kde minimum teraz majú 20 dolárov na hodinu. 

Celé to šéf QA Activisionu oddelenia zhrnul v správe pre zamestnancov, kde rovno spomína aj to, že prešli z ročného vydávania hier na always on model. A mail svojim zamestnancom poslal aj Mike Ybarra, šéf Blizzardu.

Josh Taub konkrétne napríklad napísal:

Za posledné dva roky sa hra Call of Duty rozšírila a vyvinula. Naše vývojové cykly sa zmenili z ročného vydávania na model "always on". V reakcii na väčšiu angažovanosť sme rozšírili našu činnosť v oblasti živých služieb na všetkých platformách. Naša ponuka teraz zahŕňa permanentky, operátorov a úžasný obsah dostupný v našich obchodoch. Rozšírili sme tiež počet našich zamestnancov a podporu v našich štúdiách spolu s novými vzrušujúcimi plánmi v oblasti mobilných zariadení.

Vo svetle týchto zmien a s ohľadom na naše ambiciózne plány do budúcnosti ďalej zdokonaľujeme spôsob spolupráce našich vývojárskych tímov. Zabezpečovanie kvality je a naďalej zostáva kľúčové pre náš úspech vo vývoji. Máme úžasné QA tímy, ktoré tvrdo pracujú na tom, aby naši hráči mali čo najlepšie herné zážitky - ďakujeme!

S potešením oznamujem, že všetkých dočasných a podmienených pracovníkov QA v USA meníme na zamestnancov na plný úväzok (FTE). Zvyšujeme ich hodinovú sadzbu na minimálne 20 USD/hod. a poskytujeme im prístup k plným firemným benefitom a budú mať nárok na účasť na firemnom bonusovom programe.

Ybarra hovorí o veľkom roku pre Blizzard:

S mnohými z vás sme sa podelili o vzrušujúce zážitky, ktoré hráčom prinesieme v roku 2022 a neskôr. V našich tímoch sa toho deje veľmi veľa - a toto je len začiatok nášho obnoveného zamerania na to, aby naše tímy a hráči boli v popredí všetkého, čo robíme.

Naša schopnosť prinášať skvelé hry na úrovni "kvality Blizzardu", ktorú naši hráči očakávajú, je nevyhnutná na to, aby sme dokázali prekonať očakávania hráčov. Za posledných 6 mesiacov som mal možnosť počúvať a spolupracovať s členmi nášho QA tímu a absolvovali sme niekoľko stretnutí, na ktorých som predstavil svoju filozofiu o úlohách na zmluvu/plný úväzok. Chcem poďakovať všetkým, ktorí mi pomohli vzdelávať sa a vyjadrili svoje názory na to, ako môžeme zo spoločnosti Blizzard urobiť najlepšie herné štúdio zamerané na hráčov. Všetci vieme, že QA je neoddeliteľnou súčasťou nášho úspechu pri zabezpečovaní čo najlepších herných zážitkov.

Pred časom začalo vedenie QA meniť svoj prístup k personálnemu obsadeniu tímu, premeniť viac dočasných a zmluvných pracovníkov (TEA) na zamestnancov na plný úväzok (FTE) a využívať partnerov na podporu krátkodobých nárastov pracovného zaťaženia. Dnes táto zmena prístupu vrcholí konverziou všetkých zostávajúcich TEA/kontraktorov v QA v USA - viac ako 90 ľudí v Irvine, Austine a Albany - na FTE. Zvyšujeme tiež minimálnu hodinovú sadzbu pre QA na 20 USD/hod. a budú mať nárok na náš bonusový program a vyššie benefity.

Uvidíme, ako im to pomôže vo zvyšovaní kvality titulov. Testeri sú v tomto procese veľmi dôležití, aj keď dôležité je dať tímu aj dostatok času.

Update: Zdvihnutie platu neplatí pre Raven testerov, ktorými to všetko začalo. Tí sú totiž v odboroch.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk