Game Pass Friends and Family predplatné je už v testovaní, bude pre piatich používateľov

Microsoft už má na Store oficiálny popis Game Pass Friends and Family a pridáva viac detailov.

pridal saver 3.9.2022 o 13:37 pod hry
Game Pass Friends and Family predplatné je už v testovaní, bude pre piatich používateľov

HRY > NOVINKY >

Microsoft už má na Store oficiálny popis Game Pass Friends and Family predplatného a pridáva k nemu viac detailov. Aktuálne ho totiž testuje v Írsku a Kolumbii, kde sa dá už zakúpiť.

Friends and Family bude  upgrade Ultimate Game Passu pre viac používateľov, síce leaky hovorili o štyroch používateľoch, ale bude to pre vás a ďalších štyroch, teda spolu pre piatich.  Môžete ho rozdeliť v rámci rodiny, alebo aj priateľov. 

Cena bude 21.99 eur mesačne a teda ak sa zložíte, pre jedného to vyjde len okolo 4.40 eura, aj ak budete kupovať za plnú sumu.  Samozrejme každý z používateľov bude môcť používať svoje Microsoft konto, získavať si svoje achievementy. 

Popis presne hovorí:

Zdieľajte všetky výhody služby Xbox Game Pass Ultimate až so 4 členmi rodiny a priateľmi a užívajte si stovky hier spoločne. Každý člen si bude môcť vychutnať personalizovaný zážitok, kde má každé konto vlastnú históriu hier, úspechy, gamertag, uloženia a zabudované preferencie. Hrajte súčasne na konzole, PC a cloude (ak je k dispozícii). Ak chcete pridávať a odoberať členov do členstva Ultimate, prejdite priamo na stránku account.microsoft.com a postupujte podľa tamojších jednoduchých pokynov.

Služba Xbox Game Pass Friends & Family umožňuje využívať výhody služby Game Pass Ultimate až piatim osobám - jednému "primárnemu majiteľovi účtu" (zodpovednému za poplatky za predplatné) a štyrom "členom skupiny" (môžu sa uplatňovať výnimky). Existujúce členstvo majiteľa primárneho účtu v službách Xbox a EA sa prevedie na členstvo v službe Xbox Game Pass Friends & Family, pozri nižšie časť o prevode.

Pridávanie/odoberanie členov skupiny: Držiteľ primárneho účtu môže pridávať/odstraňovať členov skupiny. Všetci členovia skupiny musia byť v tej istej krajine ako majiteľ primárneho účtu a budú automaticky odstránení zo skupiny, ak zmenia svoju krajinu. Odstránení členovia skupiny stratia prístup k výhodám predplatného. Obmedzenie jednej skupiny na osobu/účet naraz a jeden prechod medzi skupinami za rok. Niektoré osoby nie je možné pridať do skupiny, pozri nižšie časť "Neoprávnení účastníci".





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk