DrIVer Parallel Lines demo look

pridal spacejunker 12.3.2006 o 21:27 pod hry
HRY > NOVINKY >

Každý je isto zvedavý, ako dopadne štvrté pokračovanie DrIVer: Parallel Lines, ktoré má za úlohu napraviť reputáciu predošlého dielu a celej série, zakladajúcej si na intenzívnych naháňačkách. Zatiaľ sa nám dostala do rúk iba hrateľná ukážka so silne obmedzeným prostredím a jednou misiou, kde musíte ujsť policajtom. Opiť rožkom sa rozhodne nedáme, ale krátke demo odhalilo cestu, ktorou bude získavať Parallel Lines vyššie hodnotenia ako kontroverzný DRIV3R.

Je to ako keby ste mávli kúzelným prútikom a všetko, čo chýbalo a bolo vyčítané v tretej časti, je zrazu preč a medzery sú vyplnené. Úroveň grafiky, nech sú obrázky akékoľvek, poskočila k lepšiemu (minimálne čo sa týka verzie pre Xbox). Fasády budov nie sú jednofarebné ani sa tak často neopakujú, dokonca je na ne aplikovaný simulovaný HDR efekt, keď sa oprie do nich slnko. To isté patrí aj pre kapoty áut a jazdu oproti slnku. Keď už hovoríme o autách, je dôležité spomenúť vylepšený deštrukčný a vyladený jazdný model.

Autá sa rozpadajú, odpadajú časti karosérie a dokonca je možné jazdiť s odpadnutým nárazníkom a za efektu striekajúcich iskier ho tlačiť pred sebou. Každé jedno auto sa inak chová. Je veľký rozdiel či budete rezať zákruty na „lodi“ alebo kupé. Ručná brzda reaguje presne, ale zostala tu jedna nepríjemná chyba a tou je zotrvačnosť. Auto dokáže aj z vysokej rýchlosti zastaviť na veľmi krátkom úseku, čo znamená, že pred križovatkou nemusíte brzdiť. Stačí dať dolu nohu z plynu a auto si samé dobrzdí.

Naopak potešiteľným vylepšením je deštrukčnejšie prostredie a viacej objektov, ktoré možno nabrať na kapotu, alebo rozbiť. Síce nemožno preletieť cez strom, ale také ploty, drevené priečky, smetiaky, krabice a stĺpy pohodlne prevalcujete. Na uliciach je viacej chodcov a po cestách sa premáva viacej áut, čo môže byť veľkým problémom pri naháňačkách. Preplnené ulice sa dajú prehltnúť, autori ich mohli však spraviť o trochu širšie, aby sa dalo medzi dvoma pruhmi áut preletieť s malými škrabancami.

Vyčítať by sa mohla ešte ľahká obtiažnosť a ňou spojená aj nízka agresia policajtov. Na základe jednej misie, navyše z dema, je ťažké posudzovať výslednú kvalitu. DrIVer: Parallel Lines je na najlepšej ceste zhrabnúť vyššie hodnotenia ako predchodca. Video z dema nájdete tu.





DrIVer Parallel Lines demo look DrIVer Parallel Lines demo look DrIVer Parallel Lines demo look DrIVer Parallel Lines demo look DrIVer Parallel Lines demo look DrIVer Parallel Lines demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS2
PC
Xbox

Vývoj: Atari / Reflections
Štýl: Racing / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk