Forgotten but Unbroken ukazuje nové obrázky, približuje ďalšie informácie o českom dabingu

Pripravovaná vojnová stratégia zo Slovenska priniesla niekoľko noviniek.

pridal matus_ace 7.11.2022 o 14:04 pod hry
Forgotten but Unbroken ukazuje nové obrázky, približuje ďalšie informácie o českom dabingu

HRY > NOVINKY >

Pripravovaná vojnová stratégia zo Slovenska Forgotten but Unbroken priniesla niekoľko noviniek. Autori priniesli 4 nové rendery, na ktorých si môžete pozrieť ladenie hry. Taktiež sa ale aj podelili o nové informácie. Postupne hru upravujú podľa spätnej väzby od hráčov, ktorý zbierajú na eventoch doma aj v zahraničí, napríklad naposledy na MSR. Tento mesiac sa dočkáme nového in-game videa, kde novinky odprezentujú, no a na december teasujú niečo špeciálne.

Taktiež ale priniesli aj dodatočné informácie o dabingu a hlavne o tom, koho bude v hre dabovať herec Marek Vašut. Vznikol totiž dojem, že je hlavným hrdinom hry. Róbert Servický k tomu povedal: „Áno aj my sme postrehli, že niekde sa uviedol ako hlavný hrdina pán Vašut. Je to pochopiteľné, keďže ide o legendárneho herca dabujúceho hlavnú postavu Tommyho Angela, tak sa to tak berie nejako automaticky. Za naše štúdio sme komunikovali obsadenie dabingu, ale nie konkrétne postavy. Samozrejme tomu aj napomohol story teaser, kde vidno nášho hrdinu a hlas pána Vašuta. Fintou ale je, že hrdina Martin v traileri neotvára ústa, takže sme využili efekt rozprávača, kde nám ten hlas pasoval. V skutočnosti by pán Vašut určite zvládol nadabovať aj nášho Martina. Náš hlavný protagonista je ale vekom 30tnik a určite by sme to nechceli znásilňovať silou mocou. Pán Vašut dabuje postavu s dôležitým vzťahom k nášmu hlavnému hrdinovi a zohrá v príbehu patričnú rolu! S dabingom hlavného protagonistu máme na najbližšie mesiace veľké plány, kde sa s ním verejnosť bližšie zoznámi.





Forgotten but Unbroken ukazuje nové obrázky, približuje ďalšie informácie o českom dabingu  Forgotten but Unbroken ukazuje nové obrázky, približuje ďalšie informácie o českom dabingu  Forgotten but Unbroken ukazuje nové obrázky, približuje ďalšie informácie o českom dabingu
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk