Battlefield 2142 info

pridal saver 22.3.2006 o 9:34 pod hry
HRY > NOVINKY >

DICE včera potvrdilo práce na Battlefield 2142 a z PC Gamera sa von dostali zaujímavé informácie. Hra pobeží na vylepšenom Battlefield 2 engine, čo umožní autorom sa viac sústreďovať na nové jednotky, mapy a celkové vybalansovanie hry. Už teraz majú hrateľnú verziu a viac menej až do jesenného vydania budú hru testovať a dolaďovať. Dúfajme teda, že vydajú plne funkčnú verziu bez väčších chýb.

Štýl hry ostane praticky nezmenený len sa vymenia strany, kde teraz v roku 2142 je celá severná pologuľa pokrytá ľadom a miesta pre život je na planéte veľmi málo, preto začínajú vojny o územia. Do bojov sa zapája Americko-Európska aliancia proti Pan-Ázijskej koalícii tvorenej z Ruska, Stredného východu a Indie. Posledná zo strán ďaleký východ do boja nezasahuje a len pozoruje (v expanzii to zjavne rozbehne).

Základy boja sa od roku 1942 prakticky nezmenili, len sa vozidlá modernizovali. Namiesto tankov sú tu teraz obrovskí mechovia, útočiaci ako na pozemné ciele, tak aj vzdušné, doprevádzaní budú vojakmi s rôznymi povolaniami (recon, assault, support, anti-tank), futuristickými helikoptérami a obrnenými transportérmi, rýchlymi jeepmi. Samotná hrateľnosť sa znovu vylepší v rôznych smeroch, napríklad Squad leader bude môcť stavať beacony pre respawnovanie svojich vojakov. Zo zaujímavých zbraní pribudnú EMP granáty, ktoré spomalia vozidlá, znížia ich viditeľnosť (po niekoľkých granátoch ich úplne zastavia a oslepia), chaser míny, ktoré sa budú automaticky navádzať za cieľom, nebudú chýbať nálože, ktoré bude môcť Recon vojak so zapnutou neviditeľnosťou nenápadne prilepiť mechovi na jednu z nôh.

Z nových módov DICE plánuje hlavne kooperačnú hru proti AI nepriateľom. Viac sa dozvieme na E3.





Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info Battlefield 2142 info
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20937)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk