MS Peter Moore interview

pridal saver 22.3.2006 o 14:20 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zatiaľ čo sa na dôležité prejavy na GDC len čaká (dnes Sony, zajtra Nintendo, plus zaujímavý prejav by dnes mal mať tvorca TV série Battlestar Galactica a zajtra Will Wright z Maxisu), Peter Moore si pohovoril s IGN o ďalších plánoch Microsoftu. Napríklad plánujú pokračovanie Forza Motorsport, ktoré by sme už pravdepodobne mali vidieť na E3, rovnako bude pokračovať Fable. To sa nedá povedať o Mechassault, ktorý naposledy sklamal a ak bude, tak až neskôr. MGS sa tentoraz bude sústrediť na menej, no o to kvalitnejších titulov (na minulý Xbox priniesli 30 - 40 titulov). Tento rok z ohlásených pripravujú Gears of War, Mass Effect, Too Human, Crackdown.

Čo sa týka Halo 3, Moore naznačil len to, že v priebehu tohto roka sa dozvieme, na čom Bungie pracuje. Zatiaľ však je ich prioritou Gears of War, ktorý sa objaví niekedy v priebehu roka, predtým ešte bude prezentovaný na E3. Z ostatných titulov na E3 ukážu hlavne nové tituly, ktoré prídu na jeseň.

IGN sa ho spýtalo aj na Sony, kde odpovedal, že po minuloročných CG videách, bude tlak na niečo hrateľné. K tomu ukazuje na problémy, ktoré im vzniknú, ak budú chcieť tento rok vypustiť ich produkt globálne. Microsoft to zvládol a na konci týždňa budú mať konzolu v 30 krajinách s miliónmi kusov na ceste pokrývajúcimi dopyt. Sony bude mať viac problémov, spolu s tými, ktoré vždy vznikajú, keď prichádza na trh nový produkt, teda launch, rozviesť produkt po svete, obísť problémy s Blu-Rayom, ktorý nie je rozšírený na trhu, obísť problémy s čipmi atď. Hovorí aj to, že Sony je veľmi talentovaná spoločnosť, no majú dlhý zoznam vecí, ktoré musia ešte spraviť. On spí dobre, keďže jediný jeho problém je, naplniť dopyt.

Spomína aj výrobu hardwaru, ktorá by už mala byť potom, ako nabehla tretia továreň, bezproblémová a už v priebehu tohto týždňa sa počty zvýšia s tým, že do pár týždňov by mali byť všade. Vyjadril sa aj k handheldu, ktorý nebol oficiálne ohlásený a tvrdí, že Origami nie je Xbox portable. Bude síce podporovať hry, ale skôr menšie sťahovateľné a PC orientované.

Nakoniec ešte jedna informácia, ktorú dnes ohlásil Microsoft a to preloženie releasu Windows Vista pre užívateľov z decembra 2006 na január 2007.





MS Peter Moore interview
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk