Sony najnovšie tvrdí, že Microsoft môže úmyselne sabotovať Call of Duty

Sony ponúklo úradom ďalšie verzie bizarných dôvodov, prečo nemá odkúpenie Activisionu prejsť.

pridal saver 8.3.2023 o 16:28 pod hry
Sony najnovšie tvrdí, že Microsoft môže úmyselne sabotovať Call of Duty

HRY > NOVINKY >

Dôvody zastavenia odkúpenia od Sony sú stále zvláštnejšie a extrémnejšie. Najnovšie firma CMA úradu tvrdí (pdf), že Microsoft môže úmyselne dávať na PlayStation pokazenú verziu Call of Duty. Hovorí napríklad, že by tam boli skryté chyby, ktoré by sa objavili len vo finálnom leveli hry alebo neskôr cez updaty.

Sony najnovšie tvrdí, že Microsoft môže úmyselne sabotovať Call of Duty

"Microsoft môže vydať PlayStation verziu Call of Duty, kde sa bugy a chyby objavia až na poslednej úrovni hry alebo po neskorších aktualizáciách. Aj keby sa takéto zhoršenie dalo rýchlo odhaliť, akékoľvek nápravné opatrenie by pravdepodobne prišlo príliš neskoro, dovtedy by herná komunita stratila dôveru v PlayStation ako miesto, kde sa dá hrať Call of Duty. V skutočnosti, ako potvrdzuje Modern Warfare II, Call of Duty sa najčastejšie kupuje len v prvých týždňoch vydania. Ak by sa zistilo, že výkon hry na PlayStation je horší ako na Xboxe, hráči Call of Duty by sa mohli rozhodnúť prejsť na Xbox zo strachu, že budú hrať svoju obľúbenú hru na druhotriednom alebo menej konkurenčnom mieste."

Je to bizarné a, samozrejme, celé vyprodukované len pre ovplyvnenie úradov. Ale zvláštne do akých extrémov vedia zájsť.

Zároveň Sony neverí, že by im Microsoft dá rovnakú verziu, akú majú ostatní.  Tvrdí, že s Call of Duty chce Microsoft dominovať hernému svetu.

Sony najnovšie tvrdí, že Microsoft môže úmyselne sabotovať Call of Duty

Microsoft zároveň Sony v rámci 10-ročnej licencie dal aj možnosť pridania hociktorého Call of Duty titulu, ktorý je v Game Passe aj do PS Plus predplatného. Sony sa obáva licencií, ktoré by muselo platiť za pridanie do služby a hovorí, že by to komerčne zničilo ich predplatný systém.

Pripomienky sú zverejnené aj od Microsoftu (pdf), ktorý pre zmenu CMA upozornil, že UK tvorí len veľmi malý podiel na Call of Duty trhu a ovplyvňovanie tým celosvetového trhu im už vytkol aj ich nadradený orgán Competition Appeal Tribunal v kauze Meta a Giphy.

Zároveň im pripomenul, že Sony má teraz nekonkurenčné exkluzívne výhody pri Call of Duty a poukazuje  CMA na ich vlastné usmernenia o tom, kto sa považuje za „relevantného zákazníka“. Inými slovami, je nemožné ignorovať Steam, Xbox a Nintendo hráčov. Sony platforma nie je dôležitejšia ako ostatné.

Sony preferuje odpredaj Call of Duty z Activisionu, ale Microsoft oponuje, že to by bolo znovu nevýhodné pre Xbox a PC hráčov, keďže by to obnovilo exkluzivitu v prospech Sony. Preto navrhuje rovnakú verziu pre všetky platformy, kde nebude žiadny hráč znevýhodnení.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk