Samsung predstavil svoju ponuku TV na tento rok

Samsung v novej prezentácii ukázal tohtoročnú sériu TV.

pridal saver 5.4.2023 o 12:19 pod hardware
Samsung predstavil svoju ponuku TV na tento rok

HARDWARE > NOVINKY >

Samsung v novej prezentácii ukázal tohtoročnú sériu TV. Ukázal vylepšenia, novinky do QLED a aj OLED ponuky a pridal aj svoj otáčateľný monitor.

Samsung k tomu hovorí:

Najnovšie modely Neo QLED sa vyznačujú vynikajúcou kvalitou obrazu a špičkovým dizajnom, popri ktorých ponúkajú bohaté možnosť konektivity a pôsobivý zvuk. Zákazníci si teraz svoj obľúbený obsah môžu užiť v 8K rozlíšení, pokojne aj na videách z YouTube, s technológiou Auto HDR Remastering. Nová generácia umelej inteligencie využíva až 64 neurálnych sietí a dokáže vylepšiť nielen obraz, ale aj zvuk, dokonca aj v prípade, že pôvodný zdroj bol v nízkom rozlíšení. Vďaka systému Q-Symphony môžete pripojiť TV reproduktory a kompatibilné soundbary v jeden jediný audiosystém s vynikajúcim podaním hudby i zvukových filmových efektov.  

Výrazných technologických a dizajnových vylepšení sa dočkal aj rad Samsung OLED. Medzi najvýraznejšie novinky patrí obrazový procesor Neural Quantum Processor 4K, ktorý s pomocou umelej inteligencie vylepšuje obraz s nízkou kvalitou, až sa používateľ nebude stačiť čudovať, aké detaily v sebe skrýva. Rad Samsung OLED výrazne vylepšil aj zvuk, pretože je k dispozícii podpora Dolby Atmos a systém Object Tracking Sound+ (OTS+), vďaka ktorému televízor dokáže analyzovať obsah a upraviť zvuk tak, aby lepšie zodpovedal zobrazovanej scéne. Tieto funkcie sú k dispozícii v modeloch S95C a S90C.

Významnú dizajnovú zmenu zaznamenal model S95C. Obrazovka je veľmi tenká po celej svojej ploche. Všetka potrebná elektronika, tunery, vstupy a výstupy sú vyvedené do externého One Connect Boxu, ktorý je s OLED obrazovkou spojený jediným tenkým káblom.

Na svoje si prídu aj skutoční hráči. Cloudové hranie sa stalo novým fenoménom a na hráčov tak čakajú tisíce hier z XBOXu a od ďalších partnerov priamo na televíznej obrazovke, bez nutnosti nákupu akejkoľvek konzoly.

Zároveň sa Samsung snaží znížiť ekologickú stopu ako ovládačmi, tak AI Energetickým režimom a spomína aj svoje Smart Things aplikácie. 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Xbox hľadám hračou (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20427)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk