World of Warships zachraňuje oceány a spája sa s Pepkom

Výťažok z nového eventu s Pepklom poputuje na podporu ochrany oceánov.

pridal matus_ace 1.6.2023 o 14:08 pod hry
World of Warships zachraňuje oceány a spája sa s Pepkom

HRY > NOVINKY >

Wargaming v rámci World of Warships v spolupráci s kultovou postavou Pepka námorníka rozbehol charitatívne partnerstvo. Limitovaná séria tematického herného obsahu, ktorá do hry príde v júni počas Svetového mesiaca oceánov, bude určená v prospech charitatívnej organizácie na ochranu morí FORCE BLUE. FORCE BLUE, ktorú spoluzaložil a vedie herec a veterán námornej pechoty Rudy Reyes, spája komunitu veteránov špeciálnych operácií so svetom morskej vedy a ochrany prírody na zlepšenie oboch.

World of Warships, ktorá sa dlhodobo venuje podpore veteránskych a historických neziskových organizácií, touto spoluprácou vstupuje do oblasti ochrany oceánov a v spolupráci s Pepkom námorníkom podporuje charitatívnu organizáciu FORCE BLUE.

Na podporu úsilia FORCE BLUE venuje spoločnosť Wargaming tejto organizácii dar vo výške 50 000 dolárov. Okrem tohto daru bude po skončení kampane na podporu charitatívnej organizácie rozdelených aj 10 % z čistého príjmu z predaja Pepkových predmetov.

Organizácia FORCE BLUE  bola založená v roku 2016 a je to charitatívna organizácia, ktorá sa zameriava na riešenie dvoch problémov: zhoršovanie stavu morských ekosystémov na planéte a problémy, ktorým čelí príliš veľa vojenských veteránov, keď ich služba skončí a oni už nemajú žiadne poslanie. FORCE BLUE to využila na to, aby vysoko kvalifikovaných veteránov zo špeciálnych jednotiek viedla pod vedením renomovaných vedcov a ekológov. Vďaka tomuto výcviku sú títo veteráni vybavení k cestám do rôznych častí sveta, kde plnia misie na ochranu a obnovu morskej biodiverzity.

FORCE BLUE sa tiež pripojí k World of Warships a 8. júna sa zúčastní živého vysielania na Twitchi v rámci Svetového dňa oceánov. V rámci livestreamu sa k nim pripoja dve kľúčové postavy z tímu FORCE BLUE. Rudy Reyes, herec, veterán americkej námornej pechoty a spoluzakladateľ organizácie, sa k streamu pripojí spolu so Stevom "Gonzo" Gonzalezom, veteránom amerických SEALs a riaditeľom špeciálnych projektov a akcií FORCE BLUE. Obaja budú hovoriť o dvojakom poslaní charitatívnej organizácie a poskytnú pohľad do zásadného významu ochrany morského prostredia a tiež o tom, ako charitatívna organizácia pracuje na podpore duševného zdravia veteránov počas ich návratu do civilného života i po ňom.

"FORCE BLUE je poctená, že môže byť partnerom World of Warships v rámci podpory Svetového mesiaca oceánov. Myslím, že v našom tíme nie je jediný veterán, ktorý by nebol fanúšikom Pepka námorníka, a preto je spolupráca s nimi a zároveň presadzovanie nášho poslania zachovať a obnoviť svetové morské ekosystémy neuveriteľnou príležitosťou," komentoval Jim Ritterhoff, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ FORCE BLUE.

Balíček Popeye Charity Bundle, ktorý je v predaji od 1. júna, obsahuje dvoch veliteľov, Popeya a Bluta, s unikátnymi hlasovými prejavmi, a tiež dve vlajky a jedinečnú kamufláž pre loď USS Colorado Tier VII. Okrem toho pobeží v priebehu až do 30. júna v hre World of Warships aj špeciálny reťazec misií "Zachráňte oceán" s týždennými šprintmi a tematickým kontajnerom zadarmo, ktorý čaká na konci.

Nadväzuje tak na poslednú aktualizáciu obsahu World of Warships, ktorá bola spustená 24. mája a priniesla do hry európskych torpédoborcov v predbežnom prístupe, vydanie panamerických krížnikov a bojový režim Konvoj.





World of Warships zachraňuje oceány a spája sa s Pepkom
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk