Bulánci sa chystajú na free to play vydanie

Už čoskoro sa hra presunie do free to play podoby s online multiplayerom.

pridal matus_ace 30.8.2023 o 10:16 pod hry
Bulánci sa chystajú na free to play vydanie

HRY > NOVINKY >

Už 1. septembra rozrazia dvere do vašich spální po zuby ozbrojené a neľútostné vankúše, aby vám dokázali, že sa s nimi nie je radno zahrávať. Bulánci vstupujú do bezplatnej verzie. A stiahnuť si ich bude môcť naozaj každý. Bulánci sa tak vydajú po stopách svojho predchodcu a podobne ako pôvodná verzia budú aj tí noví na stiahnutie pre všetkých úplne zadarmo. Jediné, čo na to budete potrebovať, je účet na Steame a niečo na jedenie a pitie, pretože od počítača nejakú dobu nevstanete.

Súčasťou bezplatnej verzie hry bude predovšetkým online multiplayer, ktorý vám dá možnosť stretnúť sa so súpermi z celého sveta, a to hneď v troch rozličných módoch. K dispozícii bude súboj všetkých proti všetkým (Deathmatch), môžete si ale užiť aj tímovú hru (Team Deathmatch) alebo si to rozdať v boji o vlajku (Capture the Flag). Teraz pribudne aj hra pre jedného - Elitný výcvik, kde si hráči môžu precvičiť reflexy a bojové finty.

Bezplatná verzia bude tiež obsahovať niekoľko rozličných prostredí, vrátane tých dobre známych z pôvodnej hry. Chýbať nebudú ani rôzne zbrane a tešiť sa môžete aj na herné štatistiky. Kompletný obsah bezplatnej verzie hry nájdete na oficiálnej stránke.

Ak ste si stihli Bulánkov kúpiť do 31. augusta, dostanete všetok bonusový obsah, ktorý k hre vyjde, úplne zadarmo. To platí aj pre podporovateľov zo Startovača, ktorí si kľúč ku hre aktivovali na Steame do 31. augusta. Začiatkom septembra sa hra dočká hneď niekoľkých ďalších noviniek. Jednou z nich bude dlho očakávaná Továreň na hrdinov, kde si budete môcť zostaviť Bulánka presne podľa svojich potrieb. K dispozícii budete mať rozličné množstvo farieb, vzorov a doplnkov a podporovatelia zo Startovača v Továrni nájdu aj nejaké tie bonusy navyše.

Na začiatku septembra môžete očakávať aj ďalšie bonusy do hry v podobe špeciálnych máp. Autori prinesú balík premyslených bojových arén pre deathmatch aj boj o vlajku. To všetko vo všetkých štyroch aktuálne dostupných prostrediach – Rozprávka, Továreň, Disco a Izbička – pre každú veľkosť mapy a pre každý herný režim. To vás snáď zabaví do doby, než budete môcť vytvárať svoje vlastné mapy v chystanom editore.





Bulánci sa chystajú na free to play vydanie
Páči sa mi! (+2)






Bulánci sa chystajú na free to play vydanie
PC
PS4
Xbox One
Switch
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: SleepTeam
Štýl: Akcia
Early Access od: 14. novembra 2022
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20018)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk