Bulánci vyšli v plnej verzii

Hra zároveň prešla do free to play podoby.

pridal matus_ace 21.9.2023 o 20:32 pod hry
Bulánci vyšli v plnej verzii

HRY > NOVINKY >

Odkedy Bulánci v úplne novom kabáte vstúpili do predbežného prístupu, uplynul necelý rok. Počas neho sa vývojári zo štúdia SleepTeam, napriek svojmu názvu, neúnavne venovali ďalšiemu vývoju hry, vylepšovaniu mechanizmov, pridávaniu nového obsahu aj aktívnej diskusii s komunitou. Dnes nastal deň, kedy by sa dalo zahlásiť, že je hotovo. Bulánci oficiálne opustili predbežný prístup a zamierili do plnej verzie. Je ale skutočne hotovo? Ani náhodou!

Bulánci v Early Accesse prešli veľký kus cesty. Rozličné mapy aj zbrane, poväčšine dobre známe fanúšikom pôvodnej hry, doplnilo za posledný rok niekoľko herných režimov, nové prostredia, online multiplayer, soundtrack a rad ďalších aktualizácií a vylepšení. Cieľom SleepTeamu bolo nadviazať na dnes už 22 rokov starú pôvodnú hru, vziať si z nej to najlepšie, previesť ju do modernej podoby a následne venovať čas a úsilie jej rozvoju.

Dnes Bulánci prekonávajú jeden z míľnikov a oficiálne opustili predbežný prístup. „Základná verzia hry je plne hrateľná, funkčná a hotová. Nevidíme preto dôvod Bulánkov naďalej držať v predbežnom prístupe a sme radi, že môžeme naše roztomilé, avšak krajne nebezpečné vankúše oficiálne vypustiť do sveta,“ hovorí Jaroslav Wagner, autor pôvodnej aj novej verzie.

Keď sa ale jedny dvere zatvárajú, otvárajú sa iné, čo znamená, že vývoj nie je ani zďaleka na konci. Ba práve naopak. Vývojári predtým v tomto roku zverejnili harmonogram, ktorý načrtáva plány na najbližšie mesiace. Vo vývoji je tak mnoho ďalších vecí, vrátane tých ohlásených na Startovači. Na hráča tak čaká rad úplne nových prostredí, editor, kampaň a mnoho ďalšieho. Vydanie plnej verzie sa však netýka iba Steamu. Už onedlho nás čaká príchod na Nintendo Switch a SleepTeam aktívne pracuje aj na vývoji ďalších konzolových verzií. Hráči sa tak majú v nadchádzajúcich mesiacoch rozhodne na čo tešiť.

Čo sa týka vydania plnej verzie na Steame, tá dostala naozaj haldu obsahu. pribudol napríklad Elitný tréning, Hero Factory, napoveda, upravené bolo rozhranie, môžete si nabindovať klávesy, bol upravený herný balans, bola rozšírená História, pribudli rebríčky, autori nezabudli ani na kopu oprváv a úprav. Všetky zmeny nájdete v odkaze nižšie.





Bulánci vyšli v plnej verzii  Bulánci vyšli v plnej verzii  Bulánci vyšli v plnej verzii
Páči sa mi! (+2)






Bulánci vyšli v plnej verzii
PC
PS4
Xbox One
Switch
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: SleepTeam
Štýl: Akcia
Early Access od: 14. novembra 2022
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk