Aion sa predstavuje

pridal uni 11.7.2006 o 12:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Aion: The Tower of Eternity vraj bude ultimátna MMORPG s veľkým dôrazom na interakciu hráčov. Takto neskromne sa o svojom titule vyjadruje NCsoft. Zdá sa však, že to nie sú len pyšné slová a nová online hra bude mať čo ponúknuť. V hre nájdete tri územia: nebo (the Heavens), peklo (the Devildom) a dračiu ríšu (Dragon Realm). Hráči sú rozdelení na vyvolených (the Chosen) a padlých (the Fallen) a z jednej dimenzie do druhej sa premiestňujú prostredníctvom Veže večnosti, ktorá stojí v priepasti, kde boli uväznení draci. Keď však zlo otvorí bránu medzi dimenziami, dračie väzenie je oslabené a tak hrozivé monštrá prenikajú do obidvoch svetov.

Hra funguje na Crytec engine, vďaka ktorému sa dočkáme prepracovaného sveta s dokonalými animáciami krajiny a postáv, ako sú anjeli démoni či draci. Zaujímavé je, že každý server môže mať svoju osobitú štruktúru a históriu. Dôvodom je formovanie svetov prostredníctvom konania hráčskej komunity. Panovníci a legendárne postavy budú teda pochádzať priamo z radov hráčov. Tvorcovia použijú kombinovaný systém PvPvE, čiže hráči budú bojovať proti sebe a súčasne proti spoločnému počítačovému nepriateľovi, ktorými budú draci. Veľmi dôležité bude formovanie spoločenstiev a aliancií a kooperácia hráčov so spoločnými záujmami. O dokonalú hudobnú stránku hry a ozvučenie sa postará jedinečný ázijský hudobník Yang Bang Ean.

Viac o Aion-e sa dozviete na oficiálnej stránke a určite vám veľa napovie aj trailer z hry, ktorý stiahnete tu (50 MB) alebo tu (124 MB, direct link). Za pozornosť nepochybne stojí aj obrázková príloha.





Aion sa predstavuje Aion sa predstavuje Aion sa predstavuje Aion sa predstavuje Aion sa predstavuje Aion sa predstavuje Aion sa predstavuje Aion sa predstavuje
Páči sa mi!






PC

Vývoj: NCSoft / NCSoft
Štýl: MMO / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. september 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19798)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk