Lumines II s hudobnými stars

pridal spacejunker 18.7.2006 o 18:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

Q Entertainment a Buena Vista Games dnes potvrdili zoznamom interprétov slová dizajnéra Tetsuya Mizuguchiho, že sa na soundtracku Lumines II objavia známe mená. Predchádzajúci diel debutoval súčasne s uvedením handheldu PSP na trh s hudbou od japonskej formácie Mondo Grosso a každý, kto tento originálny logický rýchlik hral, môže potvrdiť, že tracky boli náramne chytľavé v spojení so všetkými tými výbuchmi a efektami, čo odzrkadlovali dianie na obrazovke.

Lumines II so svojim soundtrackom zaručene osloví aj západné publikum, ktorým japonský pop príliš nevonia. Pri hraní vám budú do rytmu hrať (interprét - skladba): Beck - Black Tambourine, Black Eyed Peas - Pump It, Chemical Brothers - Star Guitar, Fatboy Slim - Gangster Trippin', The Go! Team - Bottle Rocket, Gwen Stefani - Hollaback Girl, Hoobastank - Born to Lead, Junior Senior - Take My Time, Missy Elliot - Lose Control a New Order. Pri týchto umelcoch je prisľúbený aj videoklip, ktorý nahradí pestré 3D prostredia za hracou plochou.

Na soundtracku sa ďalej objavia, ale už bez videoklipov: Junkie XL - Breezer, Stigmato Inc - Reality Check, Ken Ishii, TECHRIDERS a comeback ohlásila aj formácia Mondo Grosso s niekoľkými exkluzívnymi trackmi. Zaradenie známych interprétov nie je pre autorov ničím novým. Na tohtoročnej E3 bola predstavená Xbox Live verzia Lumines, ktorá mala na pozadí skladbu od Madonny.

Logický rýchlik Lumines II ponúkne koncom tohto roka nové herné režimy, multiplayer pre dvoch hráčov, viac ako 60 odomykateľných skinov a 3D pozadia.





Lumines II s hudobnými stars Lumines II s hudobnými stars Lumines II s hudobnými stars Lumines II s hudobnými stars Lumines II s hudobnými stars Lumines II s hudobnými stars Lumines II s hudobnými stars Lumines II s hudobnými stars
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PSP

Vývoj: Buena Vista Games / Q Entertainment
Štýl: Logická
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19869)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk