Counter-Strike 2 pridáva režim, nové skiny a ďalšie novinky

Aktualizácia pridáva nielen obsah, ale aj zmeny.

pridal matus_ace 7.2.2024 o 18:11 pod hry
Counter-Strike 2 pridáva režim, nové skiny a ďalšie novinky

HRY > NOVINKY >

Counter-Strike 2 vyšiel minulý rok a hladko nahradil Counter-Strike: Global Offensive, čo môžeme vidieť aj na aktuálnych číslach hráčov v hre. Značka je tu s nami už 25 rokov a aj po takej dobe dokazuje svoju silu. Aj vďaka tomu, že sa Valve o hry stará. Vydanie dvojky ale znamenalo aj to, že v hre niektoré veci chýbajú. teraz však do nej postupne pribúdajú a pekná várka noviniek prichádza s novým udpatom.

Hlavne sa vracia režim Arms Race, ktorý je medzi hráčmi veľmi obľúbený. Ten hráči často používajú na "zahriatie", kým sa vrhnú do ranked bojov. Režim je založený na tom, že hra v ňom postupne prechádza cez zbrane a po každom zabití súpera sa upgradujete na vyššiu zbraň. Vyhráva ten, čo ako prvý prejde cez všetky zbrane. Arms Race dostáva dve mapy - Baggage a Shoots.

Taktiež prichádzajú prvé nové skiny v podobe Kilowatt case, kde nájdete 17 komunitných skinov a je tu aj šanca získať Kukri Knife s novým skinom. Zaujímavou novinkou je aj možnosť pridať si kdekoľvek na zbrane nálepky a prípadne ich aj rotovať, aby ste dosiahli dizajn, aký chcete. Na jednu zbraň môžete dať až 5 nálepiek súčasne.

Valve tiež upravuje taser Zeus x27, ktorý je teraz lepšie využiteľný a už sa nemusíte len niekde skrývať a čakať. Zbraň teraz bude oveľa lepšou voľbou, keďže sa nabíja a jej nabitie trvá 30 sekúnd. Nie je to málo, ale aj tak je to veľká zmena. No a Valve tiež mení peeker's advantage. Výhoda bola podľa Valve zjavne vysoká, takže to trochu potweakovali. Rovnako pribudli aj niektoré menšie tweaky a zmeny. Pri nákupe pribudlo Refund All tlačidlo, pribudla nová XP Overload funkcia, nové animácie a ďalšie veci.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20046)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk