Tony Hawk poláme skejterom kosti

pridal spacejunker 26.7.2006 o 12:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

Potešujúcou správou pre fanúšikov skejterskej série Tony Hawk, ktorým sa znechutilo robiť triky na vozíčkoch, je návrat nového pokračovania Tony Hawk's Projet 8 k mechanizmom predstaveným v THPS 4. Autori opustili príbehový mód a zamerali sa na otvorený svet plný výziev, nesplniteľné úlohy a samozrejme k z intenzívnejniu pocitu z jazdy na doske. Tony Hawk v osmičke hľadá do svojho tímu najlepších skejterov, ale vy sa ocitáte na začiatku naspodu rebríčka, t.j. na 200. mieste. Cesta na vrchol bude ťažká.

Hra začína vytváraním skejtera, u ktorého si môžete vybrať štýl jazdy ešte predtým, než ho ovešáte značkovým oblečením. Štýly zahŕňajú: punk, hip hop, ženský a dokonca sa myslelo aj na detských skejterov. Svoje umenie na doske predvediete postupne v 12 lokáciách, ktoré sa postupne odomykajú. Sú navzájom prepojené, ale nespája ich tunel (maskujúci loadingy) ako v American Wasteland. Prostredie sa nahráva celé naraz.

Všetko, čo robíte, sa odráža na vašom rankingu. V rebríčku budete stúpať iba plnením početných úloh, vrátane skladania slova SKATE a exhibície pred objektívom fotografa. Úlohy budú spojené aj s výstavbou vlastných prekážok, prostredníctvom ktorých sa dostanete do inak neprístupných miest. Ďalej si s pokynmi kameramana (aké triky máte robiť) nahráte vlastné video, ale najzaujímavejšia činnosť je lámanie kostí. Hra eviduje zranenia a dokonca ich aj boduje! Čím viac polámaných kostí, tým viac bodov a vyšší účet z nemocnice. Choré! V Project 8 sa objaví aj inovovaný mód Classic s časovo limitovanou sériou úloh, ktoré dostávate od obyvateľov herného sveta.

Rozhodne zaujímavé budú klincovačky Nail the Trick. Zabijácke triky sa robia výhradne vo vzduchu, kedy sa čas spomaľuje a kamera zaostruje na prácu nôh, ktoré ovládate oboma analogmi. V tomto momente môžete dávať tie najlepšie flipy a spiny. Čím je čistejšie prevedenie triku, tým je pochopiteľne aj viac bodov. Analogy zohrávajú v osmičke veľkú úlohu a spomalovačku a záber na skejt môžete aktivovať kedykoľvek počas hry.

Autori z hry vyhodili aj vyberanie obtiažnosti, ktorú nahradia predvolené ciele úloh odstupňované podľa náročnosti. Nováčikovia nebudú frustrovaní, ale nedostanú sa na špicu hitparády. A profíci? Tí sa budú tešiť z diabolsky vysoko nastavených nárokov a najvyšších miest v rebríčku Top 8. Hra bude úspechy zaznamenávať aj do online rebríčka.

Tony Hawk's Project 8 najvytrvalejších odmení bohatým odomykateľným obsahom (nové triky, oblečenie, videá pro riderov). Bonusy sa kupujú za prachy, tu nazvané stoken. Ak budete husto skejtovať v blízkosti obyvateľov, budú vám dávať prachy, ale ak do nich napálite, tak sa naštvú a keď vás chytia, zrazia vás z dosky a ukradnú stokeny. Viac o Tony Hawk's Projet 8 nájdete v čerstvom preview na GameSpote.





Tony Hawk poláme skejterom kosti Tony Hawk poláme skejterom kosti Tony Hawk poláme skejterom kosti Tony Hawk poláme skejterom kosti Tony Hawk poláme skejterom kosti
Páči sa mi!






PS3
PS2
PSP
Xbox
Xbox 360

Vývoj: Activision / Neversoft
Štýl: Šport
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19875)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk