Star Citizen 1.0 sa blíži

Zdá sa, že Star Citizen si už našlo človeka, ktorý zvládne hru dotiahnuť do finále.

pridal saver 17.3.2024 o 19:08 pod hry
Star Citizen 1.0 sa blíži

HRY > NOVINKY >

Šéf Cloud Imperium štúdia Chris Roberts práve v novom blogu naznačil, že Star Citizen sa pomaly blíži k verzii 1.0. Presnejšie povedal, že už je na obzore. Do 1.0 verzie hru presunú, keď bude dostatočne dotiahnutá a bude mať aj dostatok obsahu. Práve na toto Chris zobral do online časti Rycha Tyrera. 

Rych sa doteraz staral od Squadron 42, ktorému pomohol dotiahnuť sa do plnej funkčnosti, a teda má už všetky potrebné možnosti, už sa len doťahujú detaily a optimalizácie. Teraz toto isté má spraviť pre základný Star Citizen. Popresúva tam funkcie zo singleplayeru a dotiahne hru do 1.0 verzie. Vyzerá, že niekoho takéhoto hra potrebovala už dávnejšie.

Rich k tomu hovorí:

S novou úlohou teraz vstupujem na palubu Star Citizena, aby som ho pomohol posunúť do ďalšej fázy vývoja, ktorá nakoniec vyvrcholí opustením early access a vydaním verzie 1.0. S týmto cieľom sme s Chrisom vytvorili roadmapu, ktorá nás zavedie až k verzii 1.0 a načrtne všetky funkcie a obsah, ktorý potrebujeme, a čo je rovnako dôležité, aj tie, ktoré prídu po plnom vydaní.

S mojou úlohou teraz dohliadať na oba projekty s Chrisom a skutočnosťou, že SQ42 dosiahol míľnik dokončenia funkcií, poskytla príležitosť na preskupenie tímov. Veľký kontingent herných tímov sa tak teraz vracia, aby sa zameral na SC. Využili sme tiež príležitosť presunúť sa zo silne špecializovaných tímov, ako sú Actor Feature a Vehicle Feature, ku generickejším herným tímom, ktoré by nám mali umožniť byť oveľa flexibilnejšími a rozložiť niektoré z väčších bremien, ktoré tieto tímy niesli.

Aj keď tieto tímy budú stále zohrávať kľúčovú úlohu pri vydávaní SQ42, teraz sa zamerajú na prenesenie všetkých existujúcich funkcií do SC, ako aj na prácu na úplne nových funkciách, ako je budovanie základne a crafting, ktoré pomôžu doplniť zážitok z verzie 1.0.

S vydaním každej novej verzie je našim zámerom posunúť sa bližšie k tomuto konečnému cieľu – takže by ste mali očakávať, že každý štvrťrok uvidíte veľké aktualizácie s mnohými zmenami v systémoch, ktorých sa dlho nikto nedotkol, ako napríklad ekonomika, poistenie atď. a to aj s celým radom vylepšení kvality života
vo veciach, ako sú inventár, misie, mobiGlas atď., spolu s tým prídu úplne nové funkcie a obsah.

Už je len otázka ako dlho im to bude všetko trvať.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19969)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk