Fish Fillets II rybacie dojmy

pridal spacejunker 30.8.2006 o 11:06 pod hry
HRY > NOVINKY >

Čírou náhodou sa dostali rybí agenti niekde v Mariánskej priekope k super tajnej správe v mínovom poli, ktorá sa po prehraní do piatich sekúnd sama zničila. Bolo by z nich dozaista rybie filé, ale tu sa bavíme o agentoch a jednej super tajnej úlohe - zachrániť brata rozprávkovo vplyvného Kráľa Kraba. A osudy krabej generácie budete mať v rukách práve vy, pretože dvojicu agentov budete ovládať v pokračovaní obľúbenej logickej hry Fish Fillets. Autori hovoria, že pokračovanie nebude mať zďaleka takú hard core obtiažnosť ako predchodca, ale po zahraní demo verzie, môžem konštatovať, že mozgové závity sa bez ohľadu na náročnosť úloh poriadne zapotia.

Levely, spočiatku jednoduché, sa nafúknu čo do rozmerov a jednoduché presúvanie objektov skomplikujú rôzne nepríjemnosti, ako napríklad lasery. Vo Fish Fillets II nehodno podceňovať aj relatívne primitívne vyzerajúcu stavbu úrovne. Hra vás donúti premýšľať nad každým jedným krokom, ale dovoľuje aj experimentovať s možnosťou opraviť chybný ťah (Undo). A experimentovať budete často, ak sa rozhodnete pozbierať bonusové hviezdičky v každej úrovni. Ryby si vo Fish Fillets II privolali na pomoc aj nových spoločníkov, ktorí im pomôžu zdolať mnohé nástrahy na ich dlhej plavbe.

S novým živočíchom na vás čakajú úplne nové prekážky a odlišné zdolávanie nástrah podmorského života. Cieľ - dostať sa do východu so zdravou kožou - je identický, ale cesta, akou sa tam dostanete, je iná. Taký krab si nemôže len tak plávať ako ryby. Dokáže chodiť iba po dne, ale aby nebol až tak handicapovaný, vie sa vyšplhať na objekt rovnako vysoký ako on sám a vďaka pancieru mu neublíži padajúci objekt. Kooperácia medzi živočíchmi je opäť kľúčová a stavia na nej celá hra. Ovládanie zostalo identické, tak isto ako niektoré pravidlá (ťažké kovové bloky odtlačí iba väčšia ryba, pád predmetu ryba neprežije). Čo sa zmenilo je grafika, či k lepšiemu alebo horšiemu, môžete posúdiť podľa obrázkov v galérii. Fish Fillets II vychádza koncom tohto roka.





Fish Fillets II rybacie dojmy Fish Fillets II rybacie dojmy Fish Fillets II rybacie dojmy Fish Fillets II rybacie dojmy Fish Fillets II rybacie dojmy Fish Fillets II rybacie dojmy
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: IDEA Games / ALTAR
Štýl: Logická
Dátum vydania:  marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk