Silent Hill: Origins skosí zombie

pridal spacejunker 30.8.2006 o 13:34 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nepochybne očakávané odhalenie pôvodu zla v mestečku Silent Hill sa v stánku Konami predviedlo chabým demom, ako po hrateľnej, tak aj po obsahovej stránke. Konami radí so Silent Hill: Origins, podobne ako to spravil Capcom so sériou Resident Evil, vyššiu rýchlosť. Ak ste prehltli experimenty v The Room, tie v Origins nemusíte stráviť. Hra využíva nový model ovládania, ktorý si necháva nadávať Cineractive System. V podstate ide o kombináciu pohľadu over the shoulder a pevne umiestnených kamier, ktoré sa podľa potreby situácií (zombie v úzkej uličke) aktivujú sami. Zmenou pohľadu sa zmení aj ovládacia schéma, takže môže dôjsť k peknému zmätku.

Po väčšinu času však hráte Origins ako klasickú akciu, pribehnete k zombíkovi, umlátite ho tyčou, o ulicu ďalej zastrelíte pomaly sa hýbajúceho obyvateľa a bežíte ďalej. Celé to pripomína systém použitý v Resident Evil 4, vrátane červeného zameriavacieho lasera. Demo vraj reprezentovalo 30 % z finálneho kódu a bolo to na ňom poznať. Chýbala akákoľvek interakcia, nedalo sa vojsť do budov, až ste mali dojem, že do demo stojanu bola na poslednú chvíľu nahraná ranná verzia Origins.

Silent Hill Origins vás zavedie k samotnej podstate zla mestečka, kde zošalela nejedna osoba. Jednou z nich bude aj vodič kamiónu Travis Grady, ktorý do Silent Hillu niesol tovar (žeby sestričkám?). Veľmi rýchlo zistí, že sa s obyvateľmi, ako aj mestom niečo stalo a snaží sa čo najrýchlejšie z tohto miesta vypadnúť. Čo by to však bolo za Silent Hill, keby hlavného hrdinu neprenasledovali tie najhoršie nočné mory, však? Travisa budú strašiť spomienky z detstva, na ktoré by najradšej navždy zabudol.

Nový výlet do Silent Hillu vychádza začiatkom budúceho roka a bude vybavený soundtrackom z pera producenta Akiru Yamaoka.





Silent Hill: Origins skosí zombie Silent Hill: Origins skosí zombie Silent Hill: Origins skosí zombie Silent Hill: Origins skosí zombie Silent Hill: Origins skosí zombie
Páči sa mi!






PSP

Vývoj: Konami / Climax
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19423)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk