Najstrašidelnejší Silent Hill

pridal uni 2.5.2007 o 15:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Silent Hill Origins má byť najstrašidelnejším titulom na handheldoch. Legendárna survival séria už neraz potvrdila svoje kvality a opäť sa o to pokúsi na PSP. Tvorcovia sľubujú nové efekty a vizuálny vzhľad, systém barikád, ktorý umožní hráčom vytvoriť prekážky, aby nepadli do rúk nepriateľov, vylepšenú prácu kamery a ovládanie šité na mieru PSP.

Hra sa mala pôvodne objaviť už minulý rok, ale autori robili rôzne úpravy a modifikácie, čo si vyžiadalo dodatočný čas, vysvetľuje William Oertel v rozhovore pre Eurogamer. Silent Hill Origins je prvý titul série vytvorený mimo domovského štúdia Konami v Tokyu, vývoj hry zabezpečuje Climax, ktorý si Konami nevie vynachváliť. Jedinečný hudobný podklad opäť zabezpečí dlhoročný skladateľ Akira Yamaoka.

Od uvedenia tech dema v Lipsku minulý rok v auguste hra doznala zásadné zmeny a tvorcovia uplatnili zaujímavé vylepšenia. Okrem iného, titul bude obsahovať viac akcie, tvorcovia sa však neobávajú odlivu fanúšikov, pretože obľúbené princípy zostanú zachované. Vývoj hier ide neustále dopredu a tak tradície musia byť obohatené aj o nové prvky, aby séria nestagnovala. Samozrejme, tradičné rébusy sa nestratia a lákadlom bude aj nový príbeh, kde sa stretnete s viacerými, väčšinou známymi postavami, ako je Dr. Kaufmann, Dahlia, Lisa či Alessa. Silent Hill Origins vám umožní lepšie pochopiť ich pohnútky, načrtnuté v pôvodnej hre.

Ako je už zvykom, hra nebude obsahovať multiplayer, ale súčasťou je niekoľko zakončení. Herná doba sa odhaduje na 8-10 hodín, ale tento čas sa môže zvýšiť odhaľovaním tajomstiev a absolvovaním rôznych koncov. Atmosféru titulu vám priblížia nové obrázky a máme pre vás aj dve gameplay videá: prvé (5 MB), druhé (5 MB). Silent Hill Origins sa pravdepodobne objaví v treťom štvrťroku 2007.





Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill Najstrašidelnejší Silent Hill
Najstrašidelnejší Silent Hill  Najstrašidelnejší Silent Hill
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PSP

Vývoj: Konami / Climax
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19429)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk